Дали тоа значи дека детето има двојно државјанство?Јас имам читано интервју дека детето било зачнато на одмор во Црна Гора така нешо.
Ќе дознаете во следната епизода на Бекстејџ!Гледајте!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали тоа значи дека детето има двојно државјанство?Јас имам читано интервју дека детето било зачнато на одмор во Црна Гора така нешо.
Па таа Лила модна инстаграмџика ли е?Или јас сум слеп или ќе продолжам да се прашувам зошто Лила Филиповска не е спомната на темава...![]()
Па освои 2 награди за инфлуенсерка. Рекламира мода, облека, накит (добро и 100 други работи). Ваљда влага у темава?Па таа Лила модна инстаграмџика ли е?
И таа и Марјана се водителки, немаат врска со модни инстаграмџики, јас ко што разбрав темава е за мода.
БордерлајнПа освои 2 награди за инфлуенсерка. Рекламира мода, облека, накит (добро и 100 други работи). Ваљда влага у темава?![]()
А, крокодилската чизма во Софи Маринова стил? Мене тоа повеќе ме плашиНе знам која е третата дали е некоја "фаца" ама со тие веѓи ако ми се појави во темница лошо ќе изреагирам.
сега дека е мода есенва и зимава чизми до коленици и сите извадија се што имаат хахахаА, крокодилската чизма во Софи Маринова стил? Мене тоа повеќе ме плаши![]()
ива и крис ок, другите не знам баштрет дел и го започнувам со до сега првото машко!!!!!
Божидар
Прегледај го приврзокот 277546
Георгина
Прегледај го приврзокот 277547
Викторија
Прегледај го приврзокот 277548
Валерија
Прегледај го приврзокот 277549
Ива
Прегледај го приврзокот 277550
Кристина
Прегледај го приврзокот 277551
Крис
Прегледај го приврзокот 277553
Јована
Прегледај го приврзокот 277554
Барбара
Прегледај го приврзокот 277555
Емилија
Прегледај го приврзокот 277556
има еден куп луѓе што се интересираат за модата, само има некои што се презаглавени во 90тите со облека И фризури. Не знам која е третата дали е некоја "фаца" ама со тие веѓи ако ми се појави во темница лошо ќе изреагирам.
Него еден куп имаат повеќе од 10-20 иљади следбеници, браво!!!
Епа сега, ја од една слика судев. Ја немам ни твитер ни шмитер и не ги знам овие. Исто, онаа Кристина од таа слика, баш и не можам мислење да дадам.ама оваа комбинација на кирс дали ја оправдуваш?
Прегледај го приврзокот 277569
а дали мислиш дека белите чизми, иако беа прогласени за моден хит сезонава, дека се координирани со боите и локацијата на фотографијата?Убава модна слика. "Влијанието на кравата и коњот во модата."
коњо е кафено/бел и одговара со кафената јакна и белите чизмички.а дали мислиш дека белите чизми, иако беа прогласени за моден хит сезонава, дека се координирани со боите и локацијата на фотографијата?![]()
манов само што пиша дека ќе го брише профилот...Го отворив Манов некојси прееска, што го номинирале во забава делот, солзи ми потекоа на видеата што му се за мајките.![]()
Му ги видела мајка му видеата, отиде дететоманов само што пиша дека ќе го брише профилот...