Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Види го бе, одма да го заколе. Класично четнички.Под мач.
јбг генетикаВиди го бе, одма да го заколе. Класично четнички.![]()
![]()
ПРОМЕНА НА ПОЛ НА ТОВАР НА ФОНДОТ ЗА ЗДРАВСТВО ЌЕ СЕ ПРАВИ НА СКОПСКИТЕ КЛИНИКИ, НАЈАВИ ФИЛИПЧЕ - Сакам Да Кажам
Промена на пол на товар на Фондот за здравствено осигурување (ФЗОМ) ќе се прави на скопските клиники, најави денеска министерот […]sdk.mk
Ajde chestito.
Uf, ja vidov gornata data, dobro e ako se otkazale.
Не сакаа ама имаше реакции и се откажаа од оваа идеја. Иако не се сомневам дека ќе оди долго за пак да бидне работа особено со Либералите на чело во САД(можеби веќе имаат и најдено начин како да им ги пребиваат парите од операцијата).Uf, ja vidov gornata data, dobro e ako se otkazale.
Во оваа држава да. И ќе бидеш прајд тогаш.Може да се декларирам како покемон?
Тоа не е нормално туку болно. Исполнет е во душа кога се облака ко женско. Болест и секогаш ќе биде. Европски вредности не.Прегледај го приврзокот 272093 Прегледај го приврзокот 272094
...па има разлика од хомосексуалноста, јас познавам еден транс со 5 деца, све си е нормален човекот кога иде на работа, со децата и жената, ама кога излегува пoнекогаш сам навечер си сака да биде така облечен како жена, да се однесува како жена, да флертува како жена, ама не сака да води ниту љубов со мушко ниту го привлекува мушкото за сексуален чин, едноставно тој се чувствува среќен и исполнет кога е облечен така со сукња, штикли, шминка и обетки, не знам дали би бил тој во овој случај во група на хомосексуалци,
Прегледај го приврзокот 272093 Прегледај го приврзокот 272094
...па има разлика од хомосексуалноста, јас познавам еден транс со 5 деца, све си е нормален човекот кога иде на работа, со децата и жената, ама кога излегува пoнекогаш сам навечер си сака да биде така облечен како жена, да се однесува како жена, да флертува како жена, ама не сака да води ниту љубов со мушко ниту го привлекува мушкото за сексуален чин, едноставно тој се чувствува среќен и исполнет кога е облечен така со сукња, штикли, шминка и обетки, не знам дали би бил тој во овој случај во група на хомосексуалци,