Nemoj u EU da ve chuat vaka anti feministicki stavovi deka imate. Tesko vas.Од каj толкава желба каj женско толку да сере не теми за кои нема поjма?
Ako nema takvi sto serat, ke nema sto vie bugarofilite da jadete.Од каj толкава желба каj женско толку да сере не теми за кои нема поjма?
Не, озбилно те прашав. Секогаш си ми била бизарна и чудна па дури како цртан образ не можам да те замислам. Па уште за Прикаски од Булеварот сереш како да знаеш за што станува збор. Немаш нешто попаметно да правиш во животот? Да бидеш корисна и т.д.Nemoj u EU da ve chuat vaka anti feministicki stavovi deka imate. Tesko vas.
Нека си сере слободно.Ako nema takvi sto serat, ke nema sto vie bugarofilite da jadete.
Кажа бугарот кој дошол да сере на македонски форум.Не, озбилно те прашав. Секогаш си ми била бизарна и чудна па дури како цртан образ не можам да те замислам. Па уште за Прикаски од Булеварот сереш како да знаеш за што станува збор. Немаш нешто попаметно да правиш во животот? Да бидеш корисна и т.д.
Tebe ich da ne ti e gajle za mene.Не, озбилно те прашав. Секогаш си ми била бизарна и чудна па дури како цртан образ не можам да те замислам. Па уште за Прикаски од Булеварот сереш како да знаеш за што станува збор. Немаш нешто попаметно да правиш во животот? Да бидеш корисна и т.д.
Одлични се дечките од Прикаските за Булеварот, него ти не знаш каj се наоѓаш во времето и просторот.Tebe ich da ne ti e gajle za mene.
Stai me na ignor i brkaj rabota.
Sakaj si gi koj ti brani?Одлични се дечките од Прикаските за Булеватор, него ти не знаш каj се наоѓаш во времето и просторот.
До пред година-две го лупеше на Љупчо бугарофилот, му ја рекламираше партијата се додека овој ме се приклучи официјално на СДСOvoj Prikaski od Bulevarot tolku e anti komunist sho ushe malce bugar ke se pishe.
Oвде испод фали мемето со Еди Марфи.Ак не ви чинит, не идајте за Северџани.
Оти преку Велес нема патаринаАк не ви чинит, не идајте за Северџани.
abe ne e edi marfi!Oвде испод фали мемето со Еди Марфи.
Да да, Отовица само е 80 денари.Оти преку Велес нема патарина
Вака на слика кул изгледа, не знам што е погрешно тука. Каде е ова?Слободно може и обидов од патека/парк да оди во темава, видел некој на пинтерест некоја „интересен“ парк па решил да проба да копира
Прегледај го приврзокот 280187