- Член од
- 9 јануари 2011
- Мислења
- 418
- Поени од реакции
- 563
Tebe gajle ti e vtornik ke se rodis Bugarija heheheНе спобудалеа...
Автоматски споено мислење:
Toa vise ne se znae koga ke pocnat,dali vtorniik ili kako sto kazuvaat posrednicive posle 15 januariTebe gajle ti e vtornik ke se rodis Bugarija hehehe
Автоматски споено мислење:
Tebe gajle ti e vtornik ke se rodis Bugarija hehehe
Nema sto da se pravi , vo kose sme , i na mene mi skisna sekoj den ista procedura ,dremi na forumot i cekaj promeni , a na stranata bggr srv ahdr strav me da ne me banirat po 2000 pati u deno ..sekoj den si vikam jbm ti i pasos i se ako saka ic da ne bide , pa vlezam na fb gledam na zaev kerkata 2000 evra kuce , a jas televizor od 500 evra go plakam 2 god na rati , si velam nema drugo care mora da bide , bez zivci ostana ,samo da ne zavrsam u negorci od ovaa proceduraНе спобудалеа...
80 posto od clenovite sne na takvi maki jas po vtor pat podnesuvam cekam celi 8 godini ednas me odbija 2013 evve sega pak toa e samo trpenie spasenieNema sto da se pravi , vo kose sme , i na mene mi skisna sekoj den ista procedura ,dremi na forumot i cekaj promeni , a na stranata bggr srv ahdr strav me da ne me banirat po 2000 pati u deno ..sekoj den si vikam jbm ti i pasos i se ako saka ic da ne bide , pa vlezam na fb gledam na zaev kerkata 2000 evra kuce , a jas televizor od 500 evra go plakam 2 god na rati , si velam nema drugo care mora da bide , bez zivci ostana ,samo da ne zavrsam u negorci od ovaa procedura
Ti si na prvo mesto so 8 godini!80 posto od clenovite sne na takvi maki jas po vtor pat podnesuvam cekam celi 8 godini ednas me odbija 2013 evve sega pak toa e samo trpenie spasenie
Nervozi kolku sakas ali toa e nema drugo osven da se ceka , nikogas ne se otkazuvaj ako se otkazus sega ke se kais cel zivotTi si na prvo mesto so 8 godini!
Koja li nervoza ja imas izjadeno!
Kolku zivci skina?
Nema otkazuvanje mora da cekame!Nervozi kolku sakas ali toa e nema drugo osven da se ceka , nikogas ne se otkazuvaj ako se otkazus sega ke se kais cel zivot
Jas 2012 podnesov 2013 odbien 2016 na krajot podnrsov pak sega sum na polozitelno zivci kolku sakasTi si na prvo mesto so 8 godini!
Koja li nervoza ja imas izjadeno!
Kolku zivci skina?
Ni na DVAJCATA!Zborev so 2ca posresnici za Ukazite 1 vika se pojavila korona kaj viceprezident,poveketo bile vo izolacija sega e sve ok,drugiot vika si zemale odmor 2 nedeli kaj vice samo nekolku luge idele na rabota....u pm neznam na koj da veruvam
Ili koe poveke ti odgovara na toj veruvajNi na DVAJCATA!
Со оглед на тоа дека сум последна на сисокот и имам уште многу до пасош, ќе сакаш ли да ми објасниш што ти значи:" Sega nie go fakame mozebi posledniot voz do pasos!"? Што сакаш да кажеш со тоа? Имаш можеби некои информации, нешто си слушнал, некој нешто точно ти кажал што ќе се случува!? Или само претпоставуваш?Nema otkazuvanje mora da cekame!
Samo se kaam sto trebalo porano pred 15 godini da podnesem koga bese lesno do pasos!
Sega nie go fakame mozebi posledniot voz do pasos!
A od polozitelni do potpis kolku se ceka?Od zadolzitelna vo finalna rabotat a od finalna vo polozitelno aber nema cel mesec,. Imase ama mnogu mal broj na prepiski bea vkluceni taka da zaostanuva periodot od 4 meseci sega se prodolzi na 5 i poveke od finalna vo polozitelno
Pa so ogled na situacijata pretoostavuvam! Se nekako potesko odi za dobivanje pasos jas koga pocnav procedura za poteklo mi baraa posrednicite da najdam od bratuced tetka vujko cico i drugo tigas mozese jas pocnav so potvrda od bkks togas samite posrednici vikaa deka ne e sigurna potvrdata a sega e najak dokument za dokazuvanje poteklo pa netrebase dopolnitelni dokumenti pa i toa go donesoa pa i na drug nacin se vadese pasos i toa go ukinaa pa i politikata ima vlijanie vo izdavanje na grazdanstva i se se na kraj mislam da ne se smeni politikata vo bg i da ne domesat nekoj nov zakon i na kraj sto sme nie so predok da treba nesto plus! Zatoa vikam mozebi ke sme posleden voz!Со оглед на тоа дека сум последна на сисокот и имам уште многу до пасош, ќе сакаш ли да ми објасниш што ти значи:" Sega nie go fakame mozebi posledniot voz do pasos!"? Што сакаш да кажеш со тоа? Имаш можеби некои информации, нешто си слушнал, некој нешто точно ти кажал што ќе се случува!? Или само претпоставуваш?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk