- Член од
- 10 септември 2016
- Мислења
- 9.333
- Поени од реакции
- 19.030
На секое вакво мислење ми е мерак да ве "удрам" по нос. Експерт си за да ги извртеш работите и да ја избегнеш големата слика. Тука воопшто и нема насилство, тука како што видов јас никој не настрада како што било тоа во минатото. Тука е најстрашно тоа што го кажаа овие двајца. Дури и учтиви беа, со госпожо и се обрати. Тука се става граница помеѓу нас, тука излегува на површина сето она што јас и неколку го зборуваат на форумот.Ваквите примери како момциве не се показател за односот меѓу албанците и македонците, нема смисла да има ваква делба, делбата треба да е насилниците вс нормалните граѓани.
Автоматски споено мислење:
И јас мислам така, ама мислев дека мислењето кое го цитирав асоцира дека албанците би имале поголема одговорност.
Автоматски споено мислење:
Сериозно ова ме прашуваш?
Тука се гледа поделбата која сакате да ја направите, фашизмот и омразата која ви тлее, тие се верници а ние неверници. Проблемот е што овие се само двајца од многуте млади Албанци муслимани, проблемот е што за "мир во куќа" овие се дигнаа до степен што ова е нормално, барем за оној кој разбира до каде е нашето опшество и каква иднина има.