Фан Клуб: Јувентус

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
Овај Рамзи НЕНОРМАЛЕН ЛИ Е!? 2 грешки, среќа Шчесни не спаси :facepalm:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.219
Поени од реакции
18.358
Бентанкур и Ремзи би ги тепал со палка на полувремето. Ебати клошарите неписмени.

Инаку чист фаул беше тоа врз Рабио, не знам кој кур му беше на Ирати да ми глуми лудило. Не можеше ВАР да интервенира бидејќи не станува збор за очигледна грешка, но во секој случај...

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Бентанкур и Ремзи би ги тепал со палка на полувремето. Ебати клошарите неписмени.

Инаку чист фаул беше тоа врз Рабио, не знам кој кур му беше на Ирати да ми глуми лудило. Не можеше ВАР да интервенира бидејќи не станува збор за очигледна грешка, но во секој случај...
Па мора друг да е шампион јбг.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.219
Поени од реакции
18.358
Па мора друг да е шампион јбг.
Немој вакви работи :D

Не мора да е друг шампион, се е во рацете на Јувентус. Да не се глупираа против Кротоне, Беневенто и да не се помочаа против неписмените Фиорентина немаше да бидеме во ваква положба.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Немој вакви работи :D

Не мора да е друг шампион, се е во рацете на Јувентус. Да не се глупираа против Кротоне, Беневенто и да не се помочаа против неписмените Фиорентина немаше да бидеме во ваква положба.
Другар,ова во трета лига ќе го видеа не зезај, го однесе,едно е што застана Јувентус,сосема друго е ова, било кој да е само Јувентус да не е, монотона е лигата тоа е.Слаба и монотона.

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Другар,ова во трета лига ќе го видеа не зезај, го однесе,едно е што застана Јувентус,сосема друго е ова, било кој да е само Јувентус да не е, монотона е лигата тоа е.Слаба и монотона.
Немој друже жити се со овие муабети, вака не си ништо подобар од искомплексираните интераши, кои што со години веруваат дека има некој универзална завера против нив, Ањели од некоја мрачна, тајна собичка го контролира светот, сите можни весници во Италија пишувале против нив, итн итн...Веќе грев ми паѓа кога ги читам, душички напатени. :(

Се слагам со Мондо дека се е во наши раце, верувам дека тимот е има доволно квалитет за титула (јазот помеѓу нас и следниот е минорен (ако воопшто и има јаз), но сепак...). Не само тоа, туку и искуството и шампионскиот менталитет. Проблемот е, бар според мене, што Пирло е неискусен тренер и огромен ризик, и до сега покажува дека е точно ова тврдење.

Инаку, конкретно за ситуацијата со голот, се сложувам дека е фаул. Но, мислам дека се случува и да не се свирне понекогаш нешто вакво...Да, оштетени сме, ама не верувам дека е нешто тенденциозно.
Автоматски споено мислење:

Бтв, може некој да ми ја објасни улогава што ја игра Ремзи во овој Јуве? Што е толку Пирло заљубен во него и што има досега покажано? Еве не знам... :toe:

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
ФАЛА КУРЦУ ДА ИМ ЕБАМ МАТЕР, ќе не умрат овие. КИЕЗА !!!

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Ги извади Дибала и Киеза во 62 минута, па овој не е нормален :confused:

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Киеза се повреди, ама не можам да разберам зошто го извади Дибала...Кој ќе повлече напред?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.642
Поени од реакции
88.331
Ајде сега сите заедно во еден глас како првачиња да му кажеме "ИЗВИНИ" на Пирло за измениве :D

Kajgana Shop

На врв Bottom