Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па мора друг да е шампион јбг.Бентанкур и Ремзи би ги тепал со палка на полувремето. Ебати клошарите неписмени.
Инаку чист фаул беше тоа врз Рабио, не знам кој кур му беше на Ирати да ми глуми лудило. Не можеше ВАР да интервенира бидејќи не станува збор за очигледна грешка, но во секој случај...
Немој вакви работиПа мора друг да е шампион јбг.
Другар,ова во трета лига ќе го видеа не зезај, го однесе,едно е што застана Јувентус,сосема друго е ова, било кој да е само Јувентус да не е, монотона е лигата тоа е.Слаба и монотона.Немој вакви работи![]()
Не мора да е друг шампион, се е во рацете на Јувентус. Да не се глупираа против Кротоне, Беневенто и да не се помочаа против неписмените Фиорентина немаше да бидеме во ваква положба.
Немој друже жити се со овие муабети, вака не си ништо подобар од искомплексираните интераши, кои што со години веруваат дека има некој универзална завера против нив, Ањели од некоја мрачна, тајна собичка го контролира светот, сите можни весници во Италија пишувале против нив, итн итн...Веќе грев ми паѓа кога ги читам, душички напатени.Другар,ова во трета лига ќе го видеа не зезај, го однесе,едно е што застана Јувентус,сосема друго е ова, било кој да е само Јувентус да не е, монотона е лигата тоа е.Слаба и монотона.
Киеза се повреди, така изгледаше.Чао Пирло со измените.
Мрш, без разлика на резултатот.
Дибала го извади бе![]()