AleksandarBlagodaram sekako ke spodelam inf srekjni praznici na site site da si docekate pasos vo novata 2021
A Dali zboruvate of so girni izvori deka sekoja nedela isprakaat od de za bg zatoa sto posrednikot mi rece kao od de poveke ke se cekalo pa durini Edna God Dali e toa moznoo da ne odi peski mu velam vika mozebiBlagodaram sekako ke spodelam inf srekjni praznici na site site da si docekate pasos vo novata 2021
Tie bate so imat otkaz pobrzo gi objavuvat ? Oti nie Juni cekavme, da imavme otkaz ke znaevme kako ovaj?Прегледај го приврзокот 279745
Evego prviot otkaz od viceprezident, decko od grupata na fb polozitelno Juli ili avgust 2020 izgleda 2 meseci vo napred cistat sve...
Verojatno po nekoja logika no nikad se neznaTie bate so imat otkaz pobrzo gi objavuvat ? Oti nie Juni cekavme, da imavme otkaz ke znaevme kako ovaj?
Deckovo nagadja deka e od juli ama ne ni znae...neznam dali idat po broj na prepiska ili mesecno...Tie bate so imat otkaz pobrzo gi objavuvat ? Oti nie Juni cekavme, da imavme otkaz ke znaevme kako ovaj?
Од кој јули бил на положително?Прегледај го приврзокот 279745
Evego prviot otkaz od viceprezident, decko od grupata na fb polozitelno Juli ili avgust 2020 izgleda 2 meseci vo napred cistat sve...
Toj ne e od juli avgust polozitelno ne znae ni Sam kogaj bil na intervju nagagjaDeckovo nagadja deka e od juli ama ne ni znae...neznam dali idat po broj na prepiska ili mesecno...
Poentata mi bese da kazam deka ne site sto me na polozitelno imame siguren Ukazkako sto se pisuva na veliko
Ne kszuva ni koga e na intervju nesto mi promasuva dstumiteОд кој јули бил на положително?