SRETNA NOVA 2021 SVIMA OD ĐEVĐELIJE DO TRIGLAVA + DIJASPORA... ŽIVI MI I ZDRAVI BILI
Автоматски споено мислење:
Bosna i Hercegovina danas je izgubila osam mladih osoba. Težak dan, najgori mogući početak nove godine!
Žana Pavković - Filozofski fakultet
Stipe Pavković - Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike
Ivan Miličević - Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike
Stjepan Jukić - Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti
Mia Soldo - Pravni fakultet
Stipe Romić
Mirela Rezo
Marija Pavković
Marko, al zaista kako te nije stid, @djemo stavlja popis djece koja su poginula i ti odmah zatim stavljas malo muzike, imali granice tvome idiotizmu, brisi mi acount odavde majku ti jebem kurvanjsku, smece neljudsko, dabogda ti u kuci sviralo malo muzike istim povodom, IDIOTE
Molim sve clanove foruma da prijave ovo sve administraciji, sta on ovde radi, ja se necu vise ovde pojavljivati, al za dobro svih clanova prijavite ovo smece od admina, ispricavam se svima na ovim losim rijecima al ovo je jace bilo od moga razuma, hvala svima i pozz
Zasto pravite od muhe slona.... Siguran sam da nije mislio ništa loše... Sta je vama samo tražite razlog za svađu.. Meni je baš ok marko.. Konaćno netko tko vodi raćuna o forumu... Toliko
Marko, al zaista kako te nije stid, @djemo stavlja popis djece koja su poginula i ti odmah zatim stavljas malo muzike, imali granice tvome idiotizmu, brisi mi acount odavde majku ti jebem kurvanjsku, smece neljudsko, dabogda ti u kuci sviralo malo muzike istim povodom, IDIOTE
Molim sve clanove foruma da prijave ovo sve administraciji, sta on ovde radi, ja se necu vise ovde pojavljivati, al za dobro svih clanova prijavite ovo smece od admina, ispricavam se svima na ovim losim rijecima al ovo je jace bilo od moga razuma, hvala svima i pozz
На никој не мислам да му се оправдувам.
Јас не објавив јутуб линк со музика!!!!
Пуштив m3u листа, со неколку канали, која што некаде е јавна, и не е оптеретена, и затоа не е во зип формат!!!!!
Од мене толку.......
Сочуство до најблиските, од оваа трагична несреќа... ((
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.