- Член од
- 4 ноември 2019
- Мислења
- 348
- Поени од реакции
- 798
Evo meni radi i na android telefonu.. Sad probaosve sam probao...samo radi na VLC ,na drugim plajerima otvori kanal i samo crnilo
ima neke blokade sigurno,rijec je o tvpanonica listi.vec sam pitao tu na forumu al niko nije odgovorio od ovih strucnjaka za iptv
Kako rekoh, user-agent rodjo. Sad jbg, ja bas nisam strucnjak za iptv pa....Evo meni radi i na android telefonu.. Sad probao
Naravno.. Samo nije od vlc User-Agent nego jedan drugi. Nekad neće ako u samu listu se stavi User-Agent, treba ga stavit u sami plejer preko kojeg se gledaKako rekoh, user-agent rodjo. Sad jbg, ja bas nisam strucnjak za iptv pa....
Normalno da nece, tamo se stavlja putem opcije #EXTVLCOPT , a ona vrijedi samo za vlc, ne za druge playere, al' kako rekoh, ja nisam strucnjak pa jbg ...Naravno.. Samo nije od vlc User-Agent nego jedan drugi. Nekad neće ako u samu listu se stavi User-Agent, treba ga stavit u sami plejer preko kojeg se gleda
Meni na TV-u na SSIPTV nece da pusti neke linkove zbog User-Agenta, ali na KODI-ju hoce kad mu na kraj linka stavim ?|User-Agent=
Zato sto svaki plejer ima naćin unosa User-Agenta... Tako je najbolje neispravljat listu nego u samom plejeru ispravit User-AgentMeni na TV-u na SSIPTV nece da pusti neke linkove zbog User-Agenta, ali na KODI-ju hoce kad mu na kraj linka stavim ?|User-Agent=
ssiptv meni vrti samo m3u liste probaj m3u8 preimenovat u m3uMeni na TV-u na SSIPTV nece da pusti neke linkove zbog User-Agenta, ali na KODI-ju hoce kad mu na kraj linka stavim ?|User-Agent=
Ja drug osobno necu da budem nista (to mi zena stalno napominje) al' rekoh moje skromno iskustvo nekom pomogne da upogoni to cudo.@kljuki a, jel' ti bas hoces da budes strucnjak za iptv, a i stariji si covek, jbg.
sala kljuki, sala, ti si vec odavno iptv strucnjakJa drug osobno necu da budem nista (to mi zena stalno napominje) al' rekoh moje skromno iskustvo nekom pomogne da upogoni to cudo.
Al' nisam king k'o ti za cccam, na tom jos moram poraditi, al' mlad sam, imam vremena.sala kljuki, sala, ti si vec odavno iptv strucnjak
ne za cccam, vec za drim strimove, ali ni c linija mi ne fali,Al' nisam king k'o ti za cccam, na tom jos moram poraditi, al' mlad sam, imam vremena.