Prvo da ti čestitam novu 2021 sve naj od srca želim!, sad`da te pitam za pomoć , našao sam tvoju listu koji si mi dao prije 8 mjeseci, radi na PC, preko svakoga playera, ali neće na tv, možes li se javiti, da mi kažeš u čemu bi mogao biti problem, te dali postoji mogućnost da se to osposobi . Hvalaako stvarno nekom treba dobra lista za ove dane tu sam nek se javi
imam slican problem,isto lista od zokiniko vise od 10 mjeseci radila na smart tv sada je otvara samo VLC na PC.Prvo da ti čestitam novu 2021 sve naj od srca želim!, sad`da te pitam za pomoć , našao sam tvoju listu koji si mi dao prije 8 mjeseci, radi na PC, preko svakoga playera, ali neće na tv, možes li se javiti, da mi kažeš u čemu bi mogao biti problem, te dali postoji mogućnost da se to osposobi . Hvala
Momci, palo vam je na pamet da stavite u listu user-agent od vlc, mozda onda proradi i na tv?imam slican problem,isto lista od zokiniko vise od 10 mjeseci radila na smart tv sada je otvara samo VLC na PC.
cak ni SFVIP Player ne pokrece
Probaj na Duplex Iptv.imam slican problem,isto lista od zokiniko vise od 10 mjeseci radila na smart tv sada je otvara samo VLC na PC.
cak ni SFVIP Player ne pokrece
sve sam probao...samo radi na VLC ,na drugim plajerima otvori kanal i samo crniloProbaj na Duplex Iptv.