Хептаграм XI
Ἱερὸς Γάμος
- Член од
- 13 февруари 2010
- Мислења
- 12.167
- Поени од реакции
- 12.150
Wow, the student has become a master... really
P.S. My Phallus - my yard!
Wow, the student has become a master... really
Не ме начнувај со memes plsЕден редок но редовен феномен кој лично сметам дека претставува голем проблем во Телема (општо, во светски рамки) и треба сериозно да се поработи на него е следниов (Реков според мене? Сум рекол) отприлика приближно оди вака:
Прегледај го приврзокот 279298
Место Телема (внеси што сакаш поврзано со редови и/или (полу)тајност).
Но, не било кое вино! Не било кое вино!!!
Не знам што пиете но јас кога сакам да сум фенси флаша бовин ако нема нешто странскоНо, не било кое вино! Не било кое вино!!!
Читни погоре или ај ќе повторам: има во КнигатаНезнам што пиете но јас кога сакам да сум фенси флаша бовин ако нема нешто странско
Не ме терај низ сите Libri да барам не е хумано.Читни погоре или ај ќе повторам: има во Книгата
И ти сега ме дотепа... немате време за една не пак за ситеНе ме терај низ сите Libri да барам не е хумано.
Јас не сум ова, јас сум ракија-сам-шанк-блуз-филозофик апсурдизам па оптимизам..па апсурдизам...па оптимизам...па ја сум како ебена плоча што скока...па ја сум како ебена плоча што скока...
Јас осцилирам околу вино и текила, љубави мои двеЈас не сум ова, јас сум ракија-сам-шанк-блуз-филозофик апсурдизам па оптимизам..па апсурдизам...па оптимизам...па ја сум како ебена плоча што скока...па ја сум како ебена плоча што скока...
Мое дотепување пу пу не се важи оти не сум член Вино, Шампањац и Љубаф, Хепта дали ова е еликсирот?И ти сега ме дотепа... немате време за една не пак за сите
Liber AL vel Legis или Книга на Законот, прво поглавје.
Почна да бладаш и ти.Фиат,само јас знам дека си роџер бејкон,...,све најдобро
Ама Ботко, кој да знае ( само ти и Х ) шо се си му пишал на маил, мене се повеќе ми личи дека ти си филтерот на ОТО, ко хитмен у мафија, тактиката на дрим видин а дрим видин а дрим, односно мислам дека ти си човек на Угриновски инфилтриран у ОТО да ги држи под контрола, а Угриновски не знае дека си уствари од Опус Деи маскиран ко зидар. А она шо папата не знае е дека тебе Либериј ти е хендлер, а он не знае дека си уствари оперативец на билдерберг групата за западен балкан, а уствари само ти знаеш дека си чувар на светиот грал и ти на форумот опипуваш кој да те наследи.Почна да бладаш и ти.
Роџер Бејкон ми беше првиот ник овде, сум пишал и ја. Има некој Фиат у О.Т.О. што го поштуе Роџер Бејкон? xD
Види што сум зборуел со Ипси и Хепта со претходниот мој ник.
И тогаш сме глумеле дека сме у конфликт, за кога ќе излезеш од О.Т.О. и евентуално ќе дојдеш на форумов (ние сме го знаеле сето тоа уште од тогаш), све да изглеа реалистично.
Сте чуле за Редот?
Е сеа, тука има еден битен проблем. Што ако ти ограничуваш некого со тоа што го правиш? Ограниченоста е субјективна категорија. Така што, што подразбираш под ограничување? Што све тебе те ограничува? Да речеме дека ако направиш акција А, ограничуваш некого бидејќи се осеќа ограничен од твојата...forum.kajgana.com
Законот на Телема
Целиот текст е предолг за да го ископирам тука, ќе ме извинат оние кои велат дека се убивме од рекламирање тука... затоа еве извадок, за оние кои ги интересира, да прочитаат и да размислат во своето светло како би било кога би било :) Многу сме зборувале тука, но кој да бара низ целава тема...forum.kajgana.com
Масони
У Македонија, грото од вонаби масоните треба да влезат у пониски редови ко ОТО, ако сакаат да се кандидираат за ѕидари. Друга опција е да имаат длабок џеб ко Трифунчо, па може и ајс вајд шатови да си праат, пошто многу од нив, кур ги боли за езотерискиот аспект на масонството, дошле да бараат...forum.kajgana.com
Или паранојата е увек појака од разумот?
Следејќи го овој патерн, мислам дека го спремаш @Hyperion VI за тоа и сега го тестираш.
Тука си негде и сакаме да го верувате ова бидејќи нашата тактика е да ги насочиме луѓето кон популарните наративи (свети гралови, Билдерберг, темплари...) и никој да не ја открие вистинската опасност, нашето пчеларско здружение (името е тајно). Ќе речеш: „Пчели? хех “, секако, тоа и може да го рече еден обичен профан неразбирач на пчелите и нивниот удел во екосистемот. Пчелите се фантастични организми. Дали знаеше дека една пчела... внесуе некој небитен „wau“ факт... Секако дека не. Зошто би знаел? Зошто би те интересирало? Тебе те интересираат темплари, магии, гралови...Ама Ботко, кој да знае ( само ти и Х ) шо се си му пишал на маил, мене се повеќе ми личи дека ти си филтерот на ОТО, ко хитмен у мафија, тактиката на дрим видин а дрим видин а дрим, односно мислам дека ти си човек на Угриновски инфилтриран у ОТО да ги држи под контрола, а Угриновски не знае дека си уствари од Опус Деи маскиран ко зидар. А она шо папата не знае е дека тебе Либериј ти е хендлер, а он не знае дека си уствари оперативец на билдерберг групата за западен балкан, а уствари само ти знаеш дека си чувар на светиот грал и ти на форумот опипуваш кој да те наследи.
Следејќи го овој патерн, мислам дека го спремаш @Hyperion VI за тоа и сега го тестираш.
Не сум скроз сигурен али мислам и дека имаш акции у СпејсЕкс и Тесла.
Се ова ја го поврзав оти бефф допрен од белината на брадата на @Ne-misli .
Сега знам кој си, впрочем тајното знаење за интелектот на пчелата не го поседува секој, уште помалку за нивната геоматриска просторна комуникација со триангулација, а кој го видел триаголникот знае, тој е илуминиран... тој видел....Тука си негде и сакаме да го верувате ова бидејќи нашата тактика е да ги насочиме луѓето кон популарните наративи (свети гралови, Билдерберг, темплари...) и никој да не ја открие вистинската опасност, нашето пчеларско здружение (името е тајно). Ќе речеш: „Пчели? хех “, секако, тоа и може да го рече еден обичен профан неразбирач на пчелите и нивниот удел во екосистемот. Пчелите се фантастични организми. Дали знаеше дека една пчела... внесуе некој небитен „wau“ факт... Секако дека не. Зошто би знаел? Зошто би те интересирало? Тебе те интересираат темплари, магии, гралови...
Пчелите се фантастичен хајвмајнд, нашите антички знаења укажуваат на нивната групна интелигенција и неизмерни моќи. Ефектот на пеперутка? Не ме заебавај... Ефектот на пчела... Една пчела, да направи еден потег кој е различен од предвиденото, тоа го менува светскиот економски тек, вредноста на валутите на берзата и акциите на фирмите. Само со интрикантното разбирање на биодинамиците на екологијата како емергентен епифеномен на образците на пчелите, може да правиш глобални промени на секој план, а ние ги поседуваме знаењата за динамичните хаотични системи и уделот на пчелите во нивната оперативност. Се прашуваш кои се? Не го учиш тоа на форум...
Нашата организација е постара од масоните, постара од цивилизациите, побогу!!! Пчеларите, уште во праисторијата, забележале дека структурата на ројот пчели укажувала на тоа каква ќе биде годината; односно на плодноста, невремињата, несреќите, социјалната/љубовната/здравствената состојба на луѓето (античката уметност apis-melliferantia) и ред други работи. Евентуално, пчеларите почнале да си разменуваат знаења и да ги споредуваат резултатите од нивните увиди, додека не разбрале каква моќ држат во нивните раце. Природно, тоа довело до правење ложи, а и класификација на знаењето. Се создал и Светски совет на пчеларите како централно тело за контрола на моќта, структура која е позади сите историски настани што ги знаеш. Пчеларите од цел свет денес бројат огромно тело од аспиранти, а овој систем има степени на знаења. Колку да имаш претстава, тие кои што се 1 степен учат како да ќарат девојка со манипулација на хајвмајндот, а тие што се 16 степен управуваат со текот на војните и временските погоди/непогоди. Над 16-иот степен... Не би зборуел тука.
Чудно, нели? Секако. Има и диви пчелари, тие се нашиот најголем непријател. Своите знаења за пчелите ги користат за нивни придобивки, нешто што резултира со тешка казна, но не од нас, туку од динамичниот хаотичен систем на пчелосвеста и надсвестопчелението, кој им го враќа ударот на чудни начини (еден пчелар фатил корона одма откако го скршил заветот кон Советот и станал див). Овие „подивени пчелари“ се причината за сето зло на светот и ни се антички непријатели кои го уништуваат пчелобалансот на космосот. Соработуваме со Советот на мравкари (мравките имаат свој удел во екосистемот исто така) и други организации. Секако, сакаме да верувате во Телема, масонскиот Архитект и сл. небулози зашто ваква моќ не може да биде во сечии раце. Дури и сега кажав повеќе отколку што треба. Вие карајте се за жртвувачи на деца, Ошо, Гурџиев и други небитни нешта.
Omnis enim orbis terrarum sit post apis.