На крајот ќе испаднам,непријател?
Фиат,уживај си
Дечко, глеј... Ти кажуем дека ти пишав име и презиме у мејлот, многу е просто. Можеш да земеш, да ме најдеш на фејсбук и да видиш дека тоа сум ја, а не некојси фиат од О.Т.О. И да ми пишеш. Многу просто.
1. Те пука параноја (нешто што е често кај членови на вакви нешта, сум приметил). Овде не можам да помогнам. И да ти се појавам у живо, ќе мислиш дека О.Т.О. ти праи тест и ти режира работи, а јас сум шејпшифтер. Тука се доведов со нож под грклан со Ипси и Хепта за да докажам поента за О.Т.О. и ти мислиш дека сето тоа е театар против тебе? Дека ти си толку посебен, што сите тука режираат нешто, специјално за тебе? Дека ја тука се карам еден месец со нив, за да те тестираме сите? Озбилен си? Дали си ти, сериозен? xD
Што се дешаало таму, пак ќе почнам да сумњам (а таман, критиките ми се сведоа на епистемиологија, односно дека не се слагам со нивниот модел за реалноста. Етиката ми изглеаше океј после сево ова, сеа за сеа). xD Као, истиов феномен на параноја се дешаваше и со тој што ти го спомнав... Карактеристика на сите О.Т.О. членови е ваквава параноја? Дека некој праи тестови и режира нешто?
2. Праиш некои глупи фори. Твоја работа е второво.