Дискусија за Атеистите, Исламот, Христијанството и останати убедувања

Ne-misli

Жив ѓавол
Член од
2 август 2016
Мислења
353
Поени од реакции
641
Седи мирен па ти, 166цм си едвај 74кг... Да не носиш олово на долниот дел од кондурите, ќе одлеташ... нема ниту да те слушнат твоите по дома кај се влечеш, не тука ми глумиш силина...
Гледајј си таму ошо-гурџи блдањата и сонувај за златен ланец околу врат и Alfa romeo на старо :)
не какај...плашеш врапци....и не ме цитирај повеќе..такви серковци не сте доследни за разговор...
како ме измери..а знаеш дека ми е долг 20цм
Тешка артилерикја во ЈНА..па ти види..и не ме плаши ..серко еден
Автоматски споено мислење:

Го знаеме. Саше се вика инаку.
На камени мост...кога сакаш...и адреса ке ти дадам од Виница ако сакаш...пички едни..
Само тоа знаете да провоцирате...ништо паметно од вас...
Сите ја теравме на шала...дојдовте вие серковците и све отиде у пм....

Член од
6 мај 2018
Мислења
1.140
Поени од реакции
2.734
Ти велам не ме разбра...
Мислев на будали кои ќе помислат дека си навистина во О.Т.О. па да се заморуваат со тебе, да им дојде мисла да те бараат реално кој си, а не дека некој од О.Т.О. - има разлика...

Реков јас сакам различни погледни на иста ствар - се update-ира така и своето гледиште.
Има три опции како се интерпретира тоа што го кажуеш.
1. Ми претиш индиректно (има некаква логика).
2. Се заебаваш (има некаква логика да се зезаш така гледајќи ти го стилот, ама лоша шега).
3. Стварно мислиш дека некој ќе ме тепа на улица пошто ќе мисли дека сум у О.Т.О. (нема никаква логика). Некој тука на форумов нема да рече: „Аха, овој Ботко бил можда инициран у О.Т.О. дај да му најдеме ајпи, па у живо, па да го начекаме и да го тепаме“. xD

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.183
Поени од реакции
12.160
не какај...плашеш врапци....и не ме цитирај повеќе..такви серковци не сте доследни за разговор...
како ме измери..а знаеш деллка ми е долг 20цм
Тешка артилерикја во ЈНА..па ти види..и не ме плаши ..серко еден
Со таа уста и ум што го влечкаш наоколу, расправаш за божји ствари... oh mon Dieu :D
Тоа што ќе користиш простачки говор не покажува дека си пораснал ниту за 1цм од твоите 166цм, така да диши и полека...
Само додаваш олово на кондруите кои те влечат надолу... ;)

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Мене ми е срце. <3 Најсимпатичен лик тука!
Има една слика со кошаркариве од македонска репрезентација, како стапче за чистење уши меѓу нив е..... :pos: Со бела коса, до колена не им дофаќа

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.183
Поени од реакции
12.160
Има една слика со кошаркариве од македонска репрезентација, како стапче за чистење уши меѓу нив е..... :pos: Со бела коса, до колена не им дофаќа
Не е ок да го расправаме сега реално како изгледа и слично...
Не е битно некој дали е низок висок, слаб дебел без рака или некој недостаток - та не сме деца на тоа да гледаме...

Јас само спомнав бидејќи го зачитав како „се зафркава“ колку тој е силен и вистинско мажиште - ние другите сме, песок! :D

Член од
6 мај 2018
Мислења
1.140
Поени од реакции
2.734
Не е битно некој дали е низок висок, слаб дебел без рака или некој недостаток - та не сме деца на тоа да гледаме...

Јас само спомнав бидејќи го зачитав како „се зафркава“ колку тој е силен и вистинско мажиште - ние другите сме, песок! :D
Точно, мене тоа прво ми текна. Колку и да се зезаме, шеги за физички изглед не се океј.

Ne-misli

Жив ѓавол
Член од
2 август 2016
Мислења
353
Поени од реакции
641
Пичко... ти ми дојде на профил да ми се зафалуваш а...
Кажи кога да дојдам на камени па да те премерам јас...

Член од
6 мај 2018
Мислења
1.140
Поени од реакции
2.734
Зошто камени, бе, кич е тоа сега. Има боље паркови да си ги измерите снагите со Ипси. Може мини „Религија“ турнир да се напраи. 1 рунда ќе биде дебата, па ќе одлучуваат независни судии кој тепа, втора рунда шах, трета бокс.
Имаше таква работа, бокс и шах!

Може и спелкастинг турнир да се убаци за Дрексел и остала банда!
„Duel of the spellcasters“ :)

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949

Малку да осети на своја кожа како е. Да те потсетам што зборуваше за ќерка ми? Да ја дрогирале на гробишта за да им даде? Ова е бомбона во споредба со тие гадости што ги тресеше.... Ама ние сме провоцирале, они терале на шала...

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.183
Поени од реакции
12.160
Седнете на скара и алкохол, мажишта - па расправајте за богови, философии, вистини итн итн ...
Да видите умот како нема моќ после 700ml ракија and beyond :D

Ne-misli

Жив ѓавол
Член од
2 август 2016
Мислења
353
Поени од реакции
641
Зошто камени, бе, кич е тоа сега. Има боље паркови да си ги измерите снагите со Ипси. Може мини религија турнир да се напраи. 1 рунда ќе биде дебата, па ќе одлучуваат независни судии кој тепа, втора рунда шах, трета бокс. Имаше таква работа, бокс и шах!
Оти е провинцијалец...да не се изгуби...

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Многу тврдо да не ти на камени, има сега и пластични и гумени....ај размисли прво.

Kajgana Shop

На врв Bottom