Дискусија за Атеистите, Исламот, Христијанството и останати убедувања

Член од
6 мај 2018
Мислења
1.140
Поени од реакции
2.734
Ах кога некоја будала ќе намисли нешто... добро е што имаш искуство со лихвари и бивши затвореници така да, не си лесен плен :)

Искрено, знам такви будали кои имаат тајна омраза кон луѓе кои се различни од нив...
Ми претиш?
Хепта, од тебе е невозможно некој да се плаши. :)
-Физички можам да те столчам и иам поголем грб од тебе.
-Не се плашам од твоите магии пошто не постојат.
-Вербално и интелектуално, по тоа што го глеам, тешко дека можеш да ме доминираш.

Така да глеј да се заебаваш, а не да ми претиш. Најдобронамерно. :)

Ne-misli

Жив ѓавол
Член од
2 август 2016
Мислења
353
Поени од реакции
641
Ми претиш?
Хепта, од тебе е невозможно некој да се плаши. :)
-Физички можам да те столчам и иам поголем грб од тебе.
-Не се плашам од твоите магии пошто не постојат.
-Вербално и интелектуално, по тоа што го глеам, тешко дека можеш да ме доминираш.

Така да глеј да се заебаваш, а не да ми претиш. Најдобронамерно. :)
Абе све се закануваат...така ги терат тоа колачињата...ќе им дојдам на камени мост со мојта група кога сакаат...мочковци...

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Сеа и шпион на О.Т.О. сум! @Hyperion VI како стигна до тој заклучок? :) Дали мислиш дека О.Т.О. сценира цел конфликт на подфорумов само поради тебе, а не дека си малку параноичен?
@Ipsissimus после да не речеш дека клеветам. Му пишав за ствари што ги знам и ми се десиле, сеа мисли дека сум ваш шпион. :D
Не е параноичен, знае тој дека не си во ОТО, тактика е ова, слична на таа што муслиманиве што ја фураат, пример: Таму и таму имаше поп еден, го мразеше исламот ама кога прочита тоа и тоа, или кога му се сони тоа и тоа, се преобрати и сега е муслиман. Истото сценарио, само наместо во трето, во прво лице.
Ако неможеш по самарот, удри по магарето. По човекот што му ,,згрешил" не може, па сега фрлај дрва и камења по ОТО.
Иронијата е што не разбира дека со ова му прави услуга на ОТО, како некој вид филтер, каде оние што може да паднат на такви финти нема ни да стапат во контакт со нас и да ни губат време ни нас, ни на нив самите, како што тој си го изгуби неговото.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.940
Поени од реакции
12.530
World Staaaaaar

Договорете се ферска со ракавици.
Кој ќе изгуби да каже ,,челави глобус вози аутобус" три пати и да чести в кафана.

Јас се кладам на Ботко оти го имам видено, мада големина не значи ништо ако другиот има техника.

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.931
Член од
6 мај 2018
Мислења
1.140
Поени од реакции
2.734
Не е параноичен, знае тој дека не си во ОТО, тактика е ова, слична на таа што муслиманиве што ја фураат, пример: Таму и таму имаше поп еден, го мразеше исламот ама кога прочита тоа и тоа, или кога му се сони тоа и тоа, се преобрати и сега е муслиман. Истото сценарио, само наместо во трето, во прво лице.
Ако неможеш по самарот, удри по магарето. По човекот што му ,,згрешил" не може, па сега фрлај дрва и камења по ОТО.
Иронијата е што не разбира дека со ова му прави услуга на ОТО, како некој вид филтер, каде оние што може да паднат на такви финти нема ни да стапат во контакт со нас и да ни губат време ни нас, ни на нив самите, како што тој си го изгуби неговото.
Вие си знаете, и онака преку ваквово ми е цел муабет.
Ја мислам дека стварно сумња дека сум дел од О.Т.О. Знае кој сум сеа, па ако е тактика, нема да има логика да ја фура пошо знае кои се, а кои не се членови. Ја тоа што му го пишав, сосема е можно некој од О.Т.О. да му го пишуе за да го проверуе, ја му спомнав и имиња и дешавки некои поради кои ја имав сумња за тоа што се дешава у О.Т.О. Он ги потврди луѓето, дешавките не му беа познати, ама да сакаше да клевети, ќе речеше дека се поврзани со О.Т.О. Он не напраи таква работа, туку рече дека тоа нема благе везе со начинот како функционира редот и притоа не кажа ништо што не треба да се каже. Поради тоа, не чинам дека сака да го оцрни редот по секоја цена, напротив, делуе ко да сака да биде член и да му недостига сето тоа, по тоа што го пишуе.
Ова со христијанството и другите трололо работи што ги зборуе, нема везе, тоа сите знаеме дека се зеза и ние се зезаме.
Автоматски споено мислење:

World Staaaaaar

Договорете се ферска со ракавици.
Кој ќе изгуби да каже ,,челави глобус вози аутобус" три пати и да чести в кафана.

Јас се кладам на Ботко оти го имам видено, мада големина не значи ништо ако другиот има техника.
10 год. кик бокс, таеквондо и аикидо! Плус 20 год. улично искуство на утакмици, у парк, дижонска и на улица со различни крекери! Коефициентот на моја е 1.1!!!
Ниту еден вештер не може против силната, тешка рака на натуралистичкиот атеизам и еволуциониот дарвинизам!

Ne-misli

Жив ѓавол
Член од
2 август 2016
Мислења
353
Поени од реакции
641
10 год. кик бокс, таеквондо и аикидо! Плус 20 год. улично искуство на утакмици, у парк, дижонска и на улица со различни крекери! Коефициентот на моја е 1.1!!!
Ниту еден вештер не може против силната, тешка рака на натуралистичкиот атеизам и еволуциониот дарвинизам!
20г лопата у италија...купишта вреки цемент на 5ти спрат на рамо... 16 кубика песок мешам за 2 часа...пијанчење по натј клаб и тепачки со избацувачите....бегање од карабињериве со спринт побрз од Болт...не се плашам ни на атеисти ни на секташи...

Последно уредено:
Член од
6 мај 2018
Мислења
1.140
Поени од реакции
2.734
20г лопата у италија...купишта вреки цемент на 5ти спрат на рамо... 16 кубика песок мешам за 2 часа...пијанчење по натј клаб и тепачки со избачуваците....бегање од карабвињериве со спринт побрз од Болт...не се плашам ни на атеисти ни на секташи...
Ти ќе ми се држиш, мирисам дека си жилав! Физичка работа со носење, последен пут копав, пред неколку месеца, нешто археологија... Ама слабо, плус сеа ковид. Дај ми 2-3 месеца време да се загреам и може да се пробаме! Со тебе не сум толку самоуверен. Као шах, ќе те третирам ко достоен противник. А не ко боди, да ти играм со енџин.

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.183
Поени од реакции
12.160
И ти почна да толкуваш ствари како ќе ти текне во умот... :)

Кај мене ме најде... реков знам такви будали.
Не сум човек што мисли некому зло и да имам потреба да го следам или обидувам да го најдам во реалниот живот бидејќи не се сложува со мојот поглед на светот, до сега тоа требаше да ти биде јасно...

Член од
6 мај 2018
Мислења
1.140
Поени од реакции
2.734
И ти почна да толкуваш ствари како ќе ти текне во умот... :)

Кај мене ме најде... реков знам такви будали.
Не сум човек што мисли некому зло и да имам потреба да го следам или обидувам да го најдам во реалниот живот бидејќи не се сложува со мојот поглед на светот, до сега тоа требаше да ти биде јасно...
Не знам, Хепта. Испод мира, тристо вира. „Те гледаат од О.Т.О. тука, не сме само ние, некој будала на улица... знам такви...“ Човек све би помислил.

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.183
Поени од реакции
12.160
Абе све се закануваат...така ги терат тоа колачињата...ќе им дојдам на камени мост со мојта група кога сакаат...мочковци...
Седи мирен па ти, 166цм си едвај 74кг... Да не носиш олово на долниот дел од кондурите, ќе одлеташ... нема ниту да те слушнат твоите по дома кај се влечеш, не тука ми глумиш силина...
Гледајј си таму ошо-гурџи блдањата и сонувај за златен ланец околу врат и Alfa romeo на старо :)

Член од
6 мај 2018
Мислења
1.140
Поени од реакции
2.734
Седи мирен па ти, 166цм си едвај 74кг... Да не носиш олово на долниот дел од кондурите, ќе одлеташ... нема ниту да те слушнат твоите по дома кај се влечеш, не тука ми глумиш силина...
Гледајј си таму ошо-гурџи блдањата и сонувај за златен ланец околу врат и Alfa romeo на старо :)
Го знаеш Гурџи??? :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.183
Поени од реакции
12.160
Не знам, Хепта. Испод мира, тристо вира. „Те гледаат од О.Т.О. тука, не сме само ние, некој будала на улица... знам такви...“ Човек све би помислил.
Ти велам не ме разбра...
Мислев на будали кои ќе помислат дека си навистина во О.Т.О. па да се заморуваат со тебе, да им дојде мисла да те бараат реално кој си, а не дека некој од О.Т.О. - има разлика...

Реков јас сакам различни погледни на иста ствар - се update-ира така и своето гледиште.

Kajgana Shop

На врв Bottom