Хептаграм XI
Ἱερὸς Γάμος
- Член од
- 13 февруари 2010
- Мислења
- 12.183
- Поени од реакции
- 12.160
Колку ми личи на сликава како подобра верзија на Гарднер (што ја создава Wicca)
Колку ми личи на сликава како подобра верзија на Гарднер (што ја создава Wicca)
Ми претиш?Ах кога некоја будала ќе намисли нешто... добро е што имаш искуство со лихвари и бивши затвореници така да, не си лесен плен
Искрено, знам такви будали кои имаат тајна омраза кон луѓе кои се различни од нив...
Абе све се закануваат...така ги терат тоа колачињата...ќе им дојдам на камени мост со мојта група кога сакаат...мочковци...Ми претиш?
Хепта, од тебе е невозможно некој да се плаши.
-Физички можам да те столчам и иам поголем грб од тебе.
-Не се плашам од твоите магии пошто не постојат.
-Вербално и интелектуално, по тоа што го глеам, тешко дека можеш да ме доминираш.
Така да глеј да се заебаваш, а не да ми претиш. Најдобронамерно.
Не е параноичен, знае тој дека не си во ОТО, тактика е ова, слична на таа што муслиманиве што ја фураат, пример: Таму и таму имаше поп еден, го мразеше исламот ама кога прочита тоа и тоа, или кога му се сони тоа и тоа, се преобрати и сега е муслиман. Истото сценарио, само наместо во трето, во прво лице.Сеа и шпион на О.Т.О. сум! @Hyperion VI како стигна до тој заклучок? Дали мислиш дека О.Т.О. сценира цел конфликт на подфорумов само поради тебе, а не дека си малку параноичен?
@Ipsissimus после да не речеш дека клеветам. Му пишав за ствари што ги знам и ми се десиле, сеа мисли дека сум ваш шпион.
Ја за брада дискутирам а ти одма се навлажни оти е КроулиКолку ми личи на сликава како подобра верзија на Гарднер (што ја создава Wicca)
Вие си знаете, и онака преку ваквово ми е цел муабет.Не е параноичен, знае тој дека не си во ОТО, тактика е ова, слична на таа што муслиманиве што ја фураат, пример: Таму и таму имаше поп еден, го мразеше исламот ама кога прочита тоа и тоа, или кога му се сони тоа и тоа, се преобрати и сега е муслиман. Истото сценарио, само наместо во трето, во прво лице.
Ако неможеш по самарот, удри по магарето. По човекот што му ,,згрешил" не може, па сега фрлај дрва и камења по ОТО.
Иронијата е што не разбира дека со ова му прави услуга на ОТО, како некој вид филтер, каде оние што може да паднат на такви финти нема ни да стапат во контакт со нас и да ни губат време ни нас, ни на нив самите, како што тој си го изгуби неговото.
10 год. кик бокс, таеквондо и аикидо! Плус 20 год. улично искуство на утакмици, у парк, дижонска и на улица со различни крекери! Коефициентот на моја е 1.1!!!World Staaaaaar
Договорете се ферска со ракавици.
Кој ќе изгуби да каже ,,челави глобус вози аутобус" три пати и да чести в кафана.
Јас се кладам на Ботко оти го имам видено, мада големина не значи ништо ако другиот има техника.
20г лопата у италија...купишта вреки цемент на 5ти спрат на рамо... 16 кубика песок мешам за 2 часа...пијанчење по натј клаб и тепачки со избацувачите....бегање од карабињериве со спринт побрз од Болт...не се плашам ни на атеисти ни на секташи...10 год. кик бокс, таеквондо и аикидо! Плус 20 год. улично искуство на утакмици, у парк, дижонска и на улица со различни крекери! Коефициентот на моја е 1.1!!!
Ниту еден вештер не може против силната, тешка рака на натуралистичкиот атеизам и еволуциониот дарвинизам!
Ти ќе ми се држиш, мирисам дека си жилав! Физичка работа со носење, последен пут копав, пред неколку месеца, нешто археологија... Ама слабо, плус сеа ковид. Дај ми 2-3 месеца време да се загреам и може да се пробаме! Со тебе не сум толку самоуверен. Као шах, ќе те третирам ко достоен противник. А не ко боди, да ти играм со енџин.20г лопата у италија...купишта вреки цемент на 5ти спрат на рамо... 16 кубика песок мешам за 2 часа...пијанчење по натј клаб и тепачки со избачуваците....бегање од карабвињериве со спринт побрз од Болт...не се плашам ни на атеисти ни на секташи...
И ти почна да толкуваш ствари како ќе ти текне во умот...
Не знам, Хепта. Испод мира, тристо вира. „Те гледаат од О.Т.О. тука, не сме само ние, некој будала на улица... знам такви...“ Човек све би помислил.И ти почна да толкуваш ствари како ќе ти текне во умот...
Кај мене ме најде... реков знам такви будали.
Не сум човек што мисли некому зло и да имам потреба да го следам или обидувам да го најдам во реалниот живот бидејќи не се сложува со мојот поглед на светот, до сега тоа требаше да ти биде јасно...
Седи мирен па ти, 166цм си едвај 74кг... Да не носиш олово на долниот дел од кондурите, ќе одлеташ... нема ниту да те слушнат твоите по дома кај се влечеш, не тука ми глумиш силина...Абе све се закануваат...така ги терат тоа колачињата...ќе им дојдам на камени мост со мојта група кога сакаат...мочковци...
Го знаеш Гурџи???Седи мирен па ти, 166цм си едвај 74кг... Да не носиш олово на долниот дел од кондурите, ќе одлеташ... нема ниту да те слушнат твоите по дома кај се влечеш, не тука ми глумиш силина...
Гледајј си таму ошо-гурџи блдањата и сонувај за златен ланец околу врат и Alfa romeo на старо
Ти велам не ме разбра...Не знам, Хепта. Испод мира, тристо вира. „Те гледаат од О.Т.О. тука, не сме само ние, некој будала на улица... знам такви...“ Човек све би помислил.
Го знаеме. Саше се вика инаку.Го знаеш Гурџи???