Дискусија за Атеистите, Исламот, Христијанството и останати убедувања

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Сеа и шпион на О.Т.О. сум! @Hyperion VI како стигна до тој заклучок? :)

@Ne-misli , ја бев једин модератор што не ти шибаше казнени додека владеев на подфорумов! Јас те бранев кога Ставрогин и другите те зафркаваа... Им велев: „Добар е Гурџи, добри му се метафорите, остајте го!“ И ти си ми бил симпатичен отсекогаш. Љубовта е взаемна. :D
Samo ja i ti lajk sme mu stavile, a mi teknuva na momentot hahahh

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.184
Поени од реакции
12.164
@Ipsissimus после да не речеш дека клеветам. Му пишав за ствари што ги знам и ми се десиле, сеа мисли дека сум ваш шпион. :D
Реално испадна дека на форум не се само „двајца Телемити“. Имало повеќе но не ги интересира да расправаат на вакви теми... :)

Секако не мислам на тебе, да не испадне сега да те натепаат на улица будали бидејќи читајќи на форум погрешно разбрале дека си инициранво О.Т.О. :D

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.931
И долга коса ти треба, непишано правило е дека ако машко се бави со окултизам мора и долга коса да има, брада е опционална.
Коса имам у плетенка ми е, брада ми фалеше ради импакт... окултизам мене не ме интерериса толко него впечаток, да даде тежина на мојте мрсимуда.

1609344493079.jpeg

1609344604633.jpeg

D

Drexel

Гостин
Коса имам у плетенка ми е, брада ми фалеше ради импакт... окултизам мене не ме интерериса толко него впечаток, да даде тежина на мојте мрсимуда.

Прегледај го приврзокот 279251

Прегледај го приврзокот 279253

И Џизус не го заборавај, секогаш со долга коса по икони!

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.184
Поени од реакции
12.164
Коса е небитно.
Сите пророци и тајни учители кои биле некаков авторитет и кои го менувале светот - имале брада :D

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.931
И Џизус не го заборавај, секогаш со долга коса по икони!
Ко Џизс бев али има тука проблем, нема бело влакно... а оно е чинам пресудно, авторитативно делува.

Коса е небитно.
Сите пророци и тајни учители кои биле некаков авторитет и кои го менувале светот - имале брада :D
Се слагам, тука ја гледам контроверзата со Кроули најмногу, преамбициозен а немал брада.

Ne-misli

Жив ѓавол
Член од
2 август 2016
Мислења
353
Поени од реакции
641
Ха ха ха ...јас тоа на жената и велам кога ме кара за брадата и косата...

Член од
6 мај 2018
Мислења
1.140
Поени од реакции
2.734
Секако не мислам на тебе, да не испадне сега да те натепаат на улица будали бидејќи читајќи на форум погрешно разбрале дека си инициранво О.Т.О. :D
Но како би го знаеле тие будали мојот вистински идентитет? :( Али не бери гајле, ја уличар сум цел живот, сум се справуел со лихвари и бивши затвореници. А и не знам будали на кои би им сметало ако сум инициран у О.Т.О. Ти знаеш такви?
Или се пошегува и ти? :vozbud::vozbud::vozbud:Ако вака се шегуеш, боље биди озбилен. :)

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.184
Поени од реакции
12.164
Се слагам, тука ја гледам контроверзата со Кроули најмногу, преамбициозен а немал брада.
Се е контраверзно со Кроули - тоа е.

Многу си сигурен во ставовите. Имал брада Кроули...
Провери, ако не најдеш можеби ќе споделам слика :)

П.С. И Буда нема скултура каде што е со брада... има одредени теории зошто е тоа така, иако кога ќе се замонаши човек - брадата мора да се остави :)

Ne-misli

Жив ѓавол
Член од
2 август 2016
Мислења
353
Поени од реакции
641
Ко Џизс бев али има тука проблем, нема бело влакно... а оно е чинам пресудно, авторитативно делува.

Аба јас ја фарбам море...млад сум јас...во душа..

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.184
Поени од реакции
12.164
Ах кога некоја будала ќе намисли нешто... добро е што имаш искуство со лихвари и бивши затвореници така да, не си лесен плен :)

Искрено, знам такви будали кои имаат тајна омраза кон луѓе кои се различни од нив...

Ne-misli

Жив ѓавол
Член од
2 август 2016
Мислења
353
Поени од реакции
641
Но како би го знаеле тие будали мојот вистински идентитет? :( Али не бери гајле, ја уличар сум цел живот, сум се справуел со лихвари и бивши затвореници. А и не знам будали на кои би им сметало ако сум инициран у О.Т.О. Ти знаеш такви?
Или се пошегува и ти? :vozbud::vozbud::vozbud:Ако вака се шегуеш, боље биди озбилен. :)
Абе вук од овца плаше ли се....не ме срами сеа...

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.931
Се е контраверзно со Кроули - тоа е.

Многу си сигурен во ставовите. Имал брада Кроули...
Провери, ако не најдеш можеби ќе споделам слика :)

П.С. И Буда нема скултура каде што е со брада... има одредени теории зошто е тоа така, иако кога ќе се замонаши човек - брадата мора да се остави :)
За оваа ли брада збориш?
1609345788298.jpeg
Или дај молим те да видиме на шо мислиш, дека ова брада не е баш... оддалеко не се ни познава....

Kajgana Shop

На врв Bottom