Џ
Џонтра Волта
Гостин
Да, ама вакви верзии као со камен снимани има неколку. Мислев па посолиден квалитет од двдрип.Овој?
Последно уредено од модератор:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, ама вакви верзии као со камен снимани има неколку. Мислев па посолиден квалитет од двдрип.Овој?
Ova ama voopsto ne sme sigurni deka e taka ,ama eve i taka da e ne e voopsto nikakva garancija deka GREE e odlicen kako Daikin.A so prajme so toa sto vo Daikin klimite 90% delovite se vo Gree praveni
![]()
Ова ти е исто како да возиш Сеат,а да се фалиш дека има Фолксваген мотор. 2.0ТДи ти е добар мотор,ама не е сеедно дали колата е Пасат или Ибица

Site imate Mitsu, bravo na vas, made in China.Може и постручно,не е проблем. Фуегото кај мене има Митсубиши компресор
Ете @Dr Zmigo постираше слики од Хајер исто со Митсу компресор.
Сите мидеи имаат GMCC (читај Тошиба) компресор!
И што докажевме сега?!?

дај бе не се дери,немаш основна култура на пишување по форуми.И ДОСТА СЕ ТРЕСЕТЕ НА КЛИМИТЕ ДА НЕ ЈА ОПТЕРЕТУВАМ ДА НЕ ГО МАЧАМ КОМПРЕСОРОТ ПА ВИЕ СТЕ НАПРАБИЛЕ ИДОЛ ОД КЛИМИТЕ УШТЕ ДА ЈА СТАВИТЕ ВО СПАЛНА МЕСТО ЖЕНАТА ВИ СЕ ЧУДАМ НА РАЗУМОТ,ПА НЕ МЕ КУПИЛА МЕНЕ КЛИМАТА ТУКУ ЈАС НЕА..
АБЕ МОЈАТА ЈА ПИЧАМ ТУРБО И НЕМА ГАЈЛЕ И ОЧЕКУВАМ ДА РАБОТИ НАРЕДНИ 20ГОД ОТИ ПРОСЕК Е 15-20 ГОД ЗА FUJITSU ТУКА СЕ ГЛЕДА КВАЛИТЕТОТ СЕКОГАШ ВАШИ ПАРОЛАТА КОЛКУ ПАРИ ТОЛКУ МУЗИКА ИНАКУ ДОМА ИМАМ МЕТАБО БУРМАШИНА 28 ГОД ПРОФИ И СЕ КАЧУВАМ ВРЗ НЕА И НЕ МРДА И ДВЕ КУЌИ НАПРАВИВМЕ ЕПА БУЈРУМ НАПРВЕТЕ ГО СО НЕКОЈА ОД 2500 ДЕНАРИ ИНАКУ ИМАТЕ И BOSCH HOBI VERZIJA ZA 2500 A IMATE I PROFI 12000 EPA TOA TI E TOA A KOGA KE ZEMETE RAIDER 1500 KACETE I SE I ODMA U KORPA
Гри не ни е ноќна мора,туку играње курташак со нордицитеA be vie cela nok dezurate, hahahah, legnete naspijte se kako luge.
Gree nokna mora vi stana.... hahahaha

Sekoj so svoe mislenje.дај бе не се дери,немаш основна култура на пишување по форуми.
од кое село си?
еве да ти кажам,пишување со големи букви е исто со дерење на улица.
админ ,дај реагирај
Автоматски споено мислење:
Гри не ни е ноќна мора,туку играње курташак со нордиците![]()