Мухухуухухухуухухухухурињо.
Откако навивам за Тотенхем не сум се претерано палел дека ке освоиме титула, се до моментот кога господин Посебен изби на прво место на табелата. Да се вратам во тие моменти попрво би залепил сам на себе 5-6 шамари, отколку да се надевав како просечна тинејџерка дека можеби Џастин Бибер некогаш ке ја погледне.
Абе разбирам ливи не му се даваат пари на засилување, сите на погреб да му ги дадат, ама човече ти идеш со глава во ѕид. Значи да ме ебат Сисоко, Ндомбеле, Санчез и уште некој црња (пушете кур БЛМ и остала говна), ако не знаев дека ке примиме гол во 85, некој така шашав.
Да го ебам друг натпревар на кој губиш водство, ај против Арсенал му пројде оваа пичкарска тактика, затоа што Арсенал беа толку за греота, што крокодилски солзи ке ми потекоа за нива. Ај и против Палас ке кажеш среќата ги погледна Палас, мада се виде дека не оди бранењето најдобро. Ливерпул исти кур ке кажеш, машинерија голема се, бла бла бла, мада со таа саката одбрана е гревота да изгубиш, ако си имал 1-1. И следи вечерашниот блам, значи другар гледаш дека им успева да наоѓаат дупки, па мајку му смени начин на бранење. Трет натпревар на кој целосно им препушташ да те стегнат и на кој лесно наоѓаат пукотини. Значи играш со Вулвс, екипа со Лига Европа квалитет, а не со Партизан Обршани.
Не знам ја ке добијам некаква болест до крајот на сезонава, ова не е нормално што се случува. Значи си освојувал титули во трите најсилни лиги и срамно е ова да ти се случува. Пак ке кажам и гомното од газдата сноси кривица за ова, ама ако некој може притисок да му прави за засилувања од сите тренери до сега тоа е само Мурињо.