Влада на Македонија

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Кој што му направил ајде кажи
Кој тоа ние он сите ги малтретираше и не им плаќаше на работниците во накома
Автоматски споено мислење:

Парталите можам да ги соберам само ако му ја дознаам од Лондон адресата малку да го посетам или ако сака он нека дојде да ме види
Да беше толку храбар немаше да шириш кампања против Љупчо. Очигледно си се посрал од страв и сега бараш поддршка од сите за да не му дозволат да се врати во Мк. Е па неќе моќи ове ноќи. Љупќо ќе се врати и ќе те најде под дрво и под камен ако треба.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.801
Поени од реакции
49.882
Кој што му направил ајде кажи
Кој тоа ние он сите ги малтретираше и не им плаќаше на работниците во накома

Парталите можам да ги соберам само ако му ја дознаам од Лондон адресата малку да го посетам или ако сака он нека дојде да ме види
Ајде не ме влечи за јазик. Златна фирма му ја опустошивте. Нека помине забранава за летови од Лондон, ќе ве видам кај ќе се криете.

Член од
3 октомври 2020
Мислења
31
Поени од реакции
4
Да беше толку храбар немаше да шириш кампања против Љупчо. Очигледно си се посрал од страв и сега бараш поддршка од сите за да не му дозволат да се врати во Мк. Е па неќе моќи ове ноќи. Љупќо ќе се врати и ќе те најде под дрво и под камен ако треба.
Ајде нека ме најде или нека даде адреса
Што не се врати во неговото кавадарци?

Ајде не ме влечи за јазик. Златна фирма му ја опустошивте. Нека помине забранава за летови од Лондон, ќе ве видам кај ќе се криете.
Која фирма со што сме му ја опустошиле кога он не даваше плати на никого и ги манијачеше жените таму има и сведоци од кавадарци знам народ јас

Фирмата не му работи затоа што е должен затоа ја препиша на жена му

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Ајде нека ме најде или нека даде адреса
Што не се врати во неговото кавадарци?

Која фирма со што сме му ја опустошиле кога он не даваше плати на никого и ги манијачеше жените таму има и сведоци од кавадарци знам народ јас

Фирмата не му работи затоа што е должен затоа ја препиша на жена му
Дечко џабе тераш кампања. Љупчо, како и многу патриоти е во егзил моментално заради багра предавничка како вас. Некои се во Лондон, некои во Будимпешта, други во Грција. Чим се смени власта пакувај куферите ако ти е мил животот.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.801
Поени од реакции
49.882

Жените сами се се местеа, цело кавадарци знае кои се тие жени. Што ако ги ебел господин Љупчо, ај да им прости ако не.
А за платите те молам немој, крадевте ко да не сте виделе па уште плата да ви дава сакате.

Член од
3 октомври 2020
Мислења
31
Поени од реакции
4
Дечко џабе тераш кампања. Љупчо, како и многу патриоти е во егзил моментално заради багра предавничка како вас. Некои се во Лондон, некои во Будимпешта, други во Грција. Чим се смени власта пакувај куферите ако ти е мил животот.
Во Англија е затоа што е должен и има кривични пријави ако се врати не му бега затвор кај е должен кај тормозеше работници па и се заканува на заев мито и народот ајде со што ќе врати кажи ми ќе биде тепан од цел град

Жените сами се се местеа, цело кавадарци знае кои се тие жени. Што ако ги ебел господин Љупчо, ај да им прости ако не.
А за платите те молам немој, крадевте ко да не сте виделе па уште плата да ви дава сакате.
Кој жени сами му се местеле луд ли си?
И не давше плати на никој ајде еве кажи ми зошто локомарата ја препиша на жена му ако нема долгови и е поштен?
И со која сила ќе се врати?

M

Macedon1um

Гостин
Во Англија е затоа што е должен и има кривични пријави ако се врати не му бега затвор кај е должен кај тормозеше работници па и се заканува на заев мито и народот ајде со што ќе врати кажи ми ќе биде тепан од цел град

Кој жени сами му се местеле луд ли си?
И не давше плати на никој ајде еве кажи ми зошто локомарата ја препиша на жена му ако нема долгови и е поштен?
И со која сила ќе се врати?
Пази што пишуваш за Љупчо, има пријател во администрацијата на форумот така да по ип адресата лоциран си веќе ставен на неговата листа

Член од
3 октомври 2020
Мислења
31
Поени од реакции
4
Пази што пишуваш за Љупчо, има пријател во администрацијата на форумот така да по ип адресата лоциран си веќе ставен на неговата листа
Ок, ајде нека каже админот од кај сме и нека го прати Љупчо на адреса кај мене дома

Јас сум искрен и не пишувам лаги

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Ок, ајде нека каже админот од кај сме и нека го прати Љупчо на адреса кај мене дома

Јас сум искрен и не пишувам лаги
Лично го познавам човекот,многу ви е кивен,последен пат ми кажуваше како имал списоци и никого нема да поштедел.Поврзан е у Лондон со Хрватската емиграција,со некои ептен гадни усташи лошо ке биде кога ке се врати за некои луѓе од Кавадарци поготово.

Член од
3 октомври 2020
Мислења
31
Поени од реакции
4
Лично го познавам човекот,многу ви е кивен,последен пат ми кажуваше како ижал списоци и никого нема да поштедел.Поврзан е у Лондон со Хрватската емиграција,со некои ептен гадни усташи лошо ке биде кога ке се врати за некои луше од Кавадарци поготово.
Што е кивен?

Диле Јоргачев

Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Што е кивен?
За фирмата што му ја лапнале.Мислам дека оној Игор Југ е негов човек,тој е задолжен за егзекуцијата што ке следува

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.801
Поени од реакции
49.882
Што е кивен?
Ќе ви каже кога ќе се видите. А до тогаш доста вртите по луѓе демек да се разберете и да пробувате да ја смирите работава. Нема да има бегање, џабе ви е.

Член од
3 октомври 2020
Мислења
31
Поени од реакции
4
За фирмата што му ја лапнале.Мислам дека оној Игор Југ е негов човек,тој е задолжен за егзекуцијата што ке следува
Ние едвај чекаме да дојде

Ќе ви каже кога ќе се видите. А до тогаш доста вртите по луѓе демек да се разберете и да пробувате да ја смирите работава. Нема да има бегање, џабе ви е.
Другар сериозен ли си дека некој му се плаши?

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.187
Поени од реакции
84.060
Пописот кој е направен така, каков што е. Да може да се напукаат миљарда Албанци од Косово, може дља биде бојкотиран од некои луѓе. IMO, доколку таа бројка е макар малку голема, не мора сите да бојкотираат, пописот би пропаднал.

Диле Јоргачев

Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Ние едвај чекаме да дојде

Другар сериозен ли си дека некој му се плаши?
Не ми се верува дека вака ке збориш и тогаш,нека се врати па ке видеме што ке се дешава

Kajgana Shop

На врв Bottom