Con Artist
the man with the key
- Член од
- 1 мај 2012
- Мислења
- 5.322
- Поени од реакции
- 21.577
стрејт си додека не подвиеш кичмата Борисов да те вакцинираПрегледај го приврзокот 278441
Немој бе, Македонец бил тој.
Ќе има ли пак бојкот, реално треба за работи како ова што ги туркаат на силаСи изгласале Законот за попис да се истурка со европско знаменце, по брза постапка. Јебеш дискусија, демократија, и такви глупости.
Јак е многу. Ќе ги руши 100%Што мислите за ПЕЕМ и Љупчо Грков он сака да ја руши оваа влада и он да владее
Сериозен ли си? Со што жити се ќе ги руши?Јак е многу. Ќе ги руши 100%
Со Ми6. Британски играч еСериозен ли си? Со што жити се ќе ги руши?
Ајде нека дојде да не рушиСо Ми6. Британски играч е
Уште на колку места ќе го мрсиш за ликов?Сериозен ли си? Со што жити се ќе ги руши?
А он на колку места ќе се заканува?Уште на колку места ќе го мрсиш за ликов?
ПР да не работиш за него/против него?
Не сте невини. Не се праете луди кога сите знаеме што му напраивте на Љупчо. Ќе го јадете со ред сите. Списак постоји.А он на колку места ќе се заканува?
Со кое право ќе тепа народ и невини луге?
Љупчо ќе се врати дечко, без разлика дали ти шириш параноја или не. Ако ти е прпа парталите и преку океанот.А он на колку места ќе се заканува?
Со кое право ќе тепа народ и невини луге?
Кој што му направил ајде кажиНе сте невини. Не се праете луди кога сите знаеме што му напраивте на Љупчо. Ќе го јадете со ред сите. Списак постоји.
Парталите можам да ги соберам само ако му ја дознаам од Лондон адресата малку да го посетам или ако сака он нека дојде да ме видиЉупчо ќе се врати дечко, без разлика дали ти шириш параноја или не. Ако ти е прпа парталите и преку океанот.