Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Грев е да го споредиш Марсијал со Ивоби и Волкот.
Ау, извини. Големиот Марсиал, мислиш со Рибери го споредив па грев било.

Просечни играчи што треба да играат за мид табл тим се сите тројца. Манчестер никад нема да се врати на шампионски патеки се додека се мисли дека Марсиал како и 89% од играчиве на Јунајтед се калибар за да играат за Јунајтед.

Еден Нани порано дремеше на клупа, додека сега Марсиал е прва постава, а реално беше подобар играч од Марсиал.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.852
Поени од реакции
67.348
Како бе нема Марсиал лоша завршница, дечкото ве кошташе пласман во осминафинале. Милион шанси промаши против ПСЖ. Денес немаше шанси за него, ама годинава на секој натпревар имаше по еден утнат зицер.

Дечково нема никаков напредок од кога е дојден, а платен е за солена сума. Ништо подобар од Волкот и Ивоби кога играа за Арсенал.
Мислам дека треба да се ослободат од него, а не да чува и да се прави иста грешка како со Смолинг, Џонс, Рохо.
Мешаш форма и умешност за финиширање. На Марсијал му фали првото. Кај Рашфорд, и двете се во минус.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.842
Поени од реакции
499
Ima da go jade Arsenal u 6 ipol. Mislam deka Chelsea kje gi tresne od zemja.
Ти стварно врска немаш од фудбал ти се гледа по постот. Колку повеќе од ова може да биде Арсенал треснат од земја?
15ти се алооо не се 1ви или 2ри па да ги треснат од земја.

Trent Alexander Arnold

Stamford Bridge, Fulham Road, London, UK, SW6 1HS
Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146
Ти стварно врска немаш од фудбал ти се гледа по постот. Колку повеќе од ова може да биде Арсенал треснат од земја?
15ти се алооо не се 1ви или 2ри па да ги треснат од земја.
Menjaj klub so vreme .... Bolje za Everton pochni da navijash. Povekje ti se isplati. Inache znam deka se 15ti na tabela, pa vrz osnova na toj fakt zakluchiv deka Chelsea kje gi lupne od zemja na nivni teren.

Arsenal inaku znael da iznenadi vo derbi mechevi (bez razlika na koe mesto bil na tabelata) i da tepa vo minatoto, ama vo momentov ste edna golema tinja. Ako izvadite 3-4 shuta vo ramki na gol protiv Chelsea - na konj ste.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Pogba dzvezda li e?
Погба стана ѕвезда со играње на ниво, после и СП освои. Просечниот Марсијал кој пет години е на исто ниво никако не се споредува, нема ништо постигнато.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Обамејанг на клупа? Повреда или 5D chess?

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Погба стана ѕвезда со играње на ниво, после и СП освои. Просечниот Марсијал кој пет години е на исто ниво никако не се споредува, нема ништо постигнато.
Poentata mi bese deka nemora da si mnogi jak fudbaleri ili konstanten za da bides dzvezda. Pogba e dzvezda vo fudbalot, Pulisic isto, Son isto......da ne nabrojuvam mi ja sfakjas poentata. Marsijal e dzvezda, ama za fanovite na Mancester. Neizostaven clen e od prvio sostav nekolku godini. Toa sto ne e na nivo za sampionski Mancester e drug muabet.

Ps. Kiki, namali so humorot kje ispocrkame site tuka. Arsenal se institucija licno i personalno za vas.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Poentata mi bese deka nemora da si mnogi jak fudbaleri ili konstanten za da bides dzvezda. Pogba e dzvezda vo fudbalot, Pulisic isto, Son isto......da ne nabrojuvam mi ja sfakjas poentata. Marsijal e dzvezda, ama za fanovite na Mancester. Neizostaven clen e od prvio sostav nekolku godini. Toa sto ne e na nivo za sampionski Mancester e drug muabet.

Ps. Kiki, namali so humorot kje ispocrkame site tuka. Arsenal se institucija licno i personalno za vas.
Значи ѕвезда е играч кој цело време игра во прв тим, без разлика како игра? :D
Пулишич уште не го гледам така. Популарен во Америка затоа што им е најдобар играч.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.842
Поени од реакции
499
Menjaj klub so vreme .... Bolje za Everton pochni da navijash. Povekje ti se isplati. Inache znam deka se 15ti na tabela, pa vrz osnova na toj fakt zakluchiv deka Chelsea kje gi lupne od zemja na nivni teren.

Arsenal inaku znael da iznenadi vo derbi mechevi (bez razlika na koe mesto bil na tabelata) i da tepa vo minatoto, ama vo momentov ste edna golema tinja. Ako izvadite 3-4 shuta vo ramki na gol protiv Chelsea - na konj ste.
Јас можам да го сменам клубот, ама ти мозокот?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom