Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
Samo da go potsetam twitter deka covekov nikogo ne povreduva. Samo ljubov lugjenca <3

Ama bitno ja sibse vrabotiv, a sledniot mandat ke ja vrabotele i zenami mi i ke midaat resenie e gajle mena za ova jas si gleam samo decata da mi imaat paricki toane zivotot kuti ne se buni za tebe ke se buni li nekoj auu ke sme izgubele drzavata so mi dalandrzavata pa.mene budala eden, so se zamraas pa ti pa so vie gluposti

PS:Nema albanci vo nasata naselba, neka mu ja mislat onie od taa strama na skopje nego ostaj voa vide li decata na komsijata narkomancija bile a onie pa use so starite roletni nemaat pari za pvc xzamovi e aj slikaj voa skarata sea prati na kolegata neka vide kakonse hranime nie a ne on cel zivot so kifla mine na rabota hhhhh klosari
Автоматски споено мислење:

Затоа увек ќе си бидеме Банана Рипаблик.
Него вчера на МВР имаше објавено за тоа како упаднале во стан и нашле дрога, и во коментар еден македонец пишал нешто као идете у Арачиново...
Имаше околу 90 одговори на тој коментар, многу од нив заканувања и навредувања. Ќе си претпоставите, многу од тие се шкони кој ќе му ебат матер на македонецов ако им излезе пред очи.
Како може министерство да си дозволи такви коментари на официјален профил на фејсбук не ми е јасно?

Неколку коментари:
Shukri B Shukri
za vakvi komentari licno dete najmilo doma bi ti go ebal vusta

Fadil St Gallen
ne jadi govna za aracinovo pleme dati jebem.jas tebe.ako te fatim.ceti jebeem

Sadulla Bafqari
neka dojde tvoja slatka zena da mu kazam na koj red sum hahahhah

Sadulla Bafqari
neka dojde i tvoja sestra na akcia vo aracinovo

Beso Bellanoca
more pleme da ti ebam cigansko bugarsko pleme mrss vo bugaria be phuu

Dardan Ismajli
ti dojdi vo aracinovo licno da ti ja ebam taa faca negativna

Kanii Beqiri Katana
eii pa ivie ste narkomani hahhaha mnogu ste pokazale cesni i dobri sto ne se zanimavate so ovie raboti hahah
vo aracinovo samo se prodava toa a za pienje na taa droga se gleda koj e narkomani hahhha
Министерот им е седнат во скут, не знам шо очекувате од него. Секој ден се фалат као безбедноста е на највисоко ниво а уствари од дома ќе ти забранат да испаднеш вакви ликови, ако ти се намеречат.

Последно уредено:
Кога ќе направат вакви ствари, Албанците лабаво си ги постираат јавно, цело време. Тоа кажува колку се плашат од законите и колку тие важат за нив.
Ако. Идните избори гласајте за ВМРО оти они ќе направат више да не биде така. А на тие после нив, гласајте за СДСМ пошто и они исто.

Не би рекол, но и тоа е повеќе веројатно отколку сами да се ослободите.
Да се ослободиме?
Кај живееше ти бе друже, у Ѓорче нели беше?
Или тебе не те чепкаат они оти си македонски Бугарин.

Левица ќе направат, Апасиев ќе ги уништи со зборови и двосмисленост.
Она што го знам со сигурност е дека СДСМ и ВМРО го дозволуваат ова, со децении. Нивното владеење доведе до ова и до многу други еднакво лоши работи, во врска со Албанците.
За Левица ти не знаеш, само јадеш гомна унапред. Претпоставуваш. Потполно исто, како и сите други кои треба да зборат против нив.
За СДСМ и ВМРО, не претпоставувам. Знам и имам црно-на бело.

Исто ѓубре е кој и да е на власт.......ништо не се променило наназад, ниту во иднина би се променило кон подобро.
Кој и да е на власт ќе се потепа што повеќе да им удоволи на Албанците, со една реченица на кратко за да не бидам вулгарен.
Закон за нив никогаш немало, никогаш нема ни да има.......затоа 100 пати сум рекол осудени сме на најголемата казна....да живееме тука на ова тло со нив.
Остајте ова по улиците што се дивее.....тоа е само капка вода во морето.

Она што го знам со сигурност е дека СДСМ и ВМРО го дозволуваат ова, со децении. Нивното владеење доведе до ова и до многу други еднакво лоши работи, во врска со Албанците.
За Левица ти не знаеш, само јадеш гомна унапред. Претпоставуваш. Потполно исто, како и сите други кои треба да зборат против нив.
За СДСМ и ВМРО, не претпоставувам. Знам и имам црно-на бело.

И јас знам, со ѓубре народ ко сегашниот, ДПМНЕ и СДС се логичниот исход и разврска.
А иначе вие сте ослободителите?
Не сум знаел.

племето фашистичко да ви го изнаебам
Што ќе ослободуваме, србизирана циганарија?
Автоматски споено мислење:

Да се ослободиме?
Кај живееше ти бе друже, у Ѓорче нели беше?
Или тебе не те чепкаат они оти си македонски Бугарин.
Да, Бугарин сум.

И јас знам, со ѓубре народ ко сегашниот, ДПМНЕ и СДС се логичниот исход и разврска.

Што ќе ослободуваме, србизирана циганарија?
Ќе ти напишев нешто ама срамота е да се расправам со болен човек.
Тешко на децата твои ако ги имаш.

Исто ѓубре е кој и да е на власт.......ништо не се променило наназад, ниту во иднина би се променило.
Кој и да е на власт ќе се потепа што повеќе да им удоволи на Албанците, да не бидам вулгарен.
Закон за нив никогаш немало, никогаш нема ни да има.......затоа 100 пати сум рекол осудени сме на најголемата казна....да живееме тука на ова тло со нив.
Остајте ова по улиците што се дивее.....тоа е само капка вода во морето.
Тоа е наративот на ВМРО и СДСМ.
Гласајте не нас оти и другите исто ко нас ќе пушат албански курови. Тој наратив на темава го шират партиските ботови.

Но, ние не можеме да знаеме, бидејќи никогаш не биле на власт. Кој што и да збори против Левица, можеби ќе биде во право, кога би дошле на власт. Не викам не, но сега не може да знаеме.

Јас ќе ги подржувам се додека пропагираат подеднакво важење на законите и за Албанците, како и за сите други, или се додека не покажат на дело дека по тоа прашање се лицемерни за сметка на својот народ, како ВМРО и СДСМ.

Албанците ја имаат драстично зголемено моќта од 90те навака, ни вмро ни сдс ни свети петар не може веќе да ги запре. Во иднина уште повеќе ќе се зголемува нивното влијание поготово во скопје.

Тоа е наративот на ВМРО и СДСМ.
Гласајте не нас оти и другите исто ко нас ќе пушат албански курови. Тој наратив на темава го шират партиските ботови.

Но, ние не можеме да знаеме, бидејќи никогаш не биле на власт. Кој што и да збори против Левица, можеби ќе биде во право, кога би дошле на власт. Не викам не, но сега не може да знаеме.

Јас ќе ги подржувам се додека пропагираат подеднакво важење на законите и за Албанците, како и за сите други, или се додека не покажат на дело дека по тоа прашање се лицемерни за сметка на својот народ, како ВМРО и СДСМ.
Апсолутно се слагам. И јас сум да им се даде шанса на Левица, со надеж дека на дело ќе се промени нешто. Вака со овие две партии (ВМРО и СДСМ) тапкаме во место и одиме према полошо.

Албанците ја имаат драстично зголемено моќта од 90те навака, ни вмро ни сдс ни свети петар не може веќе да ги запре. Во иднина уште повеќе ќе се зголемува нивното влијание поготово во скопје.
ВМРО и СДСМ ова им го овозможија за ефтин дневнополитички ќар, сиве овие 30-тина години. Врв беше владеењето на Груевски и Заев.

Свети Петар не бил сеуште на власт. Не знаеме за него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom