Коефициент на интелигенција IQ

D

Deleted member 12196

Гостин
Некаде 2000 и некоја најдов една платформа за IQ тест и првиот резултат ми беше 125, воо генијалец :D ! После 7-8 години немајќи работа најдов време и направив еден обид пак, резултатот беше 95:pos:, си направив неколку мрсни коментари сам за себе и баталив тестирања!
До годините ќе да е! :pos:
А можеби до тестот.
Јас вчера направив некој македонски, 126 поени извадив. Потоа го направив норвешкиот, само 105 поени. Додуша на вториот имаше временско ограничување, и тоа малку помогна за нискиот резултат.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.998
Поени од реакции
42.712
Ти викам да препровериш уште еднаш за сигурно, и роднинските врски ти се помешале ;)
брале не се замарај, кажи ми ти само некои инсајдерски инфо од ајти индустријата во мк што се бара највеќе у моментов, сигурно братучед ти и двајцата другари имаат нешто битно да споделат.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
брале не се замарај, кажи ми ти само некои инсајдерски инфо од ајти индустријата во мк што се бара највеќе у моментов, сигурно братучед ти и двајцата другари имаат нешто битно да споделат.
Знаење!

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.998
Поени од реакции
42.712
Ќе експлодира Менса од моето знаење. Стрелката удри во крај, не може да го измери. :)
Прегледај го приврзокот 278472
реално тестов да го гледаш прв пат и да почнеш да го решаваш е океј и дава некоја приближна естимација за нечиво ајкју, али луѓето одма гледаат да го злоупотребат и да мамат, ете погоре и видеа гледам имало со одговорите. Тоа збори доволно за нивниот когнитивен капацитет.

Член од
2 ноември 2020
Мислења
454
Поени од реакции
633
Нерелевантно е ова и е за курчење по форуми, особено што можеш да си ги изгуглаш одговорите

ова е доста порелевантно

Релевантно ли е ако не си ги изгуглал одговорите? Стварно ме интересира. Не е можно толкав коефициент а да сум толку глуп

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.740
Поени од реакции
27.733
Нишо, дефинитивно за Паланчански и тој другиот ќе треба нова категорија таму на крај да стават именувана Кајгана форум superhumans или нешо.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Релевантно ли е ако не си ги изгуглал одговорите? Стварно ме интересира. Не е можно толкав коефициент а да сум толку глуп
Нерелевантен сум јас да ти одговорам, али чим ти е до толку да си докажеш себе дека си паметен оди до МЕНСА, ќе ти дадат и некое папирче да имаш валиден доказ за iq то.

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.931
Нишо, дефинитивно за Паланчански и тој другиот ќе треба нова категорија таму на крај да стават именувана Кајгана форум superhumans или нешо.
Веројатно ти промакна заебанцијата, ова се добива ко ќе ги одговориш сите погрешно, за толку глуп тестот не е спремен.

D

Deleted member 12196

Гостин
Веројатно ти промакна заебанцијата, ова се добива ко ќе ги одговориш сите погрешно, за толку глуп тестот не е спремен.
Сите ги одговорив со „А“. Приближно 1/6 ми се точни. :)
Нерелевантно е ова и е за курчење по форуми, особено што можеш да си ги изгуглаш одговорите
Не се согласувам со неговиот одговор број 17. Според мене точен одговор е „Б“.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.399
Поени од реакции
38.883
Џабе се сваџате. Амди Бајрам имаше 53 коеф, па одживеа ко цар до задњег дуката. :cool: За овој моменталниот шо ни е премиер да не почнуваме да зборуваме. По нормални скали едвај научи да се качува, камоли на менса IQ скала да се пробува.

Член од
13 декември 2020
Мислења
85
Поени од реакции
139
Со помало IQ си уствари посамоуверен и затоа успеваат таквите како Амди Бајрам затоа што не се свесни колку се глупи и превземаат чекори и ризици кои што некој претпазлив и самокритичен не би ги превзел па може и да им упали у дадена ситуација и да ја остварат целта.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.902
Поени од реакции
23.579
Со помало IQ си уствари посамоуверен и затоа успеваат таквите како Амди Бајрам затоа што не се свесни колку се глупи и превземаат чекори и ризици кои што некој претпазлив и самокритичен не би ги превзел па може и да им упали у дадена ситуација и да ја остварат целта.
Обично таквите и највеќе ебат.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.740
Поени од реакции
27.733

Kajgana Shop

На врв Bottom