Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
OB nemoze nista naci vise od xenu i fiddler,kad je to hopcup javno objavio ,i komandu,prosla je godina,nijedan mac xenu preskocit nece ako je validan,tako da izmedju ob i xenu nikakve razlike nema,za one koji traze mac.Mozda imaju config neki i za neke vise stvari,to neznam,ali za mac dovoljan xenu i fiddler bez petljanja sa nekim config i slicno

OB nemoze nista naci vise od xenu i fiddler,kad je to hopcup javno objavio ,i komandu,prosla je godina,nijedan mac xenu preskocit nece ako je validan,tako da izmedju ob i xenu nikakve razlike nema,za one koji traze mac.Mozda imaju config neki i za neke vise stvari,to neznam,ali za mac dovoljan xenu i fiddler bez petljanja sa nekim config i slicno
Da,to sigurno,što se tiče macova netreba ništa bolje,čak brži od OB

moj respekt...ali...
dok ne pogledas tacno sto ima u parametrima kod ponekih portala...nece ni xenu zajedno sa fiddlerom pronaci mac ni expires...pa tako ni OB.
Screenshot_5.png

ali sto ako znas napraviti pravi config...moze ti izvuci i trenutnu temperaturu u gradu gdje je uredjaj, a ostalim stvarima da i ne pisemo.
to je prednost OB-a

Attachments

• ziLTGzZumzA.jpg
    ziLTGzZumzA.jpg
    102,3 KB · Прегледи: 44
  • Y5B0YaYDwgY.jpg
    Y5B0YaYDwgY.jpg
    80,9 KB · Прегледи: 44
Последно уредено:
Kad bi mi rekli, jubav opiši,
Jubav mi na kadulju miriši.
Ka majčina dušica liči,
Na cili glas to viči.

Kad bi mi rekli, jubav opiši,
Jubav mi moje molitve usliši.
Jubav je ka dragi kamen,
To ti je jubav i amen.

I moreš birat, bez jubavi bit,
Sist u kantunu, do jutra pit,
Il' biti voljen i volit....
Svak, kako mu po volji draže,
Dikod kako mu se kaže,
Ma samo jubav pomaže....

Dobro vam jutro dobri ljudi.Ugodan vikend svima.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom