- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.478
- Поени од реакции
- 3.756
isto k'o i ono sto se deliJok javan je na yutube nista to ne vredi.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
isto k'o i ono sto se deliJok javan je na yutube nista to ne vredi.
Nije u alatu nego confingOB je javan pa ipak bolji od mnogih![]()
slazem se.....OB je javan pa ipak bolji od mnogih![]()
ima istine....Nije u alatu nego confing
Da,to sigurno,što se tiče macova netreba ništa bolje,čak brži od OBOB nemoze nista naci vise od xenu i fiddler,kad je to hopcup javno objavio ,i komandu,prosla je godina,nijedan mac xenu preskocit nece ako je validan,tako da izmedju ob i xenu nikakve razlike nema,za one koji traze mac.Mozda imaju config neki i za neke vise stvari,to neznam,ali za mac dovoljan xenu i fiddler bez petljanja sa nekim config i slicno
Da,ako skeniras ok2 ili tako nestoDa,to sigurno,što se tiče macova netreba ništa bolje,čak brži od OB
bas tako .....Da,ako skeniras ok2 ili tako nestoTe alate sa jednom komandom mozes macku o rep zakaciti
![]()
Da ima i što nemože,evo zadnje sam skenirao bitku,xt.bosna uredno nađe,a ni OB(ZunZang)nemože baš sve ,imam ga pa znan.Sad ću da probam još koji.Da,ako skeniras ok2 ili tako nestoTe alate sa jednom komandom mozes macku o rep zakaciti
![]()
moj respekt...ali...OB nemoze nista naci vise od xenu i fiddler,kad je to hopcup javno objavio ,i komandu,prosla je godina,nijedan mac xenu preskocit nece ako je validan,tako da izmedju ob i xenu nikakve razlike nema,za one koji traze mac.Mozda imaju config neki i za neke vise stvari,to neznam,ali za mac dovoljan xenu i fiddler bez petljanja sa nekim config i slicno
и која му е комшивка?moj respekt...ali...
dok ne pogledas tacno sto ima u parametrima kod ponekih portala...nece ni xenu zajedno sa fiddlerom pronaci mac ni expires...pa tako ni OB.
Прегледај го приврзокот 278453
ali sto ako znas napraviti pravi config...moze ti izvuci i trenutnu temperaturu u gradu gdje je uredjaj, a ostalim stvarima da i ne pisemo.
to je prednost OB-a
мислев оваа да не му е