Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A sprema Norway napravo ste izvonzemna zvezda od Galaktika Andromeda.Абе уште сме америка за ова Бугариве, должина на автопати спрема големина на земјата.
Прегледај го приврзокот 278224
Проблемот е што нема Бугарски производи...бојкот на бугарски производи
Проблемот е што нема Бугарски производи...
Од Бугарски производи сум сретнал една таналва со сончоглед во Тинекс. Така ја викаат барем производителите, иако е далеку од тоа што се претпоставува да биде тој продукт, како и едни бисквити со какао прелив во форма на ѓевреци, 200 грама 20 денари, кои ни добиток не би ги јадел, не па човек. Не знам на кого му паднало на памет да ги извезува овие производи во Македонија, ама со оглед на нивниот квалитет претпоставувам дека 90% ги фрлаат откако ќе им помине рокот, а тие 10% се продаваат со акција 1+1 гратис исл.
Прав си, дното го делите до Косово и АлбанијаКога дојде овај крмакот посран да кажува за државна политика на Бугарија, од таа држава ништо не бидува..Не во ЕУ да е Бугарија, на месечина нека е.... Сваќам дека се избори и се останато, ама треба да немаш ни мува во главата да го оставиш овој недоквакан петел да ти дава изјави во својство на ѕидар на штали, а камоли за министер, еј МИНИСТЕР за ОДБРАНА.... Ако мислел некој дека ние сме дното, се лажел....
Шта је бре, татарчета..Да не те чеша нешто? Вечити губитници ќе бидите, искомплексирани, со пониска вредност... Секогаш на погрешната страна... Да сум ко вас, искрено ќе се срамам од ова бишенцево...Ај не смарај, да не идеш за канаду....Прав си, дното го делите до Косово и Албанија
List of sovereign states in Europe by GDP (PPP) per capita - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
што да откажете викаш...? Давам ти Joker...ваксините ни откажете?..ке ги донираме на друга земја..Проблемот е што нема Бугарски производи...
Од Бугарски производи сум сретнал една таналва со сончоглед во Тинекс. Така ја викаат барем производителите, иако е далеку од тоа што се претпоставува да биде тој продукт, како и едни бисквити со какао прелив во форма на ѓевреци, 200 грама 20 денари, кои ни добиток не би ги јадел, не па човек. Не знам на кого му паднало на памет да ги извезува овие производи во Македонија, ама со оглед на нивниот квалитет претпоставувам дека 90% ги фрлаат откако ќе им помине рокот, а тие 10% се продаваат со акција 1+1 гратис исл.
Тоа е со актуелните бројки без попис од 2000 година. Со реален број на население БДП-то пер капита на РМ е веројатно поголемо од вашето. Што е срам од епски размери за држава која цица ЕУ фондови веќе 17 години.Прав си, дното го делите до Косово и Албанија
List of sovereign states in Europe by GDP (PPP) per capita - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
Убаво четиТоа е со актуелните бројки без попис од 2000 година. Со реален број на население БДП-то пер капита на РМ е веројатно поголемо од вашето. Што е срам од епски размери за држава која цица ЕУ фондови веќе 17 години.
Бистар си како Бугар.Убаво чети2019