Предлози и свое видување на актуелните фотки на натпреварот!

• Креатор на темата Креатор на темата Toto.toto
  • Време на започнување Време на започнување
Коцка батали, што ќе збориме....ете спомнав за фотката на Дарлинг дека не заслужува 0 гласови. Остај, ќе прејде дискусијава тоталка во глупости. :)

ама мене тоа баш и ми е криво, кога ќе биде натпреварот со учесници што се скроз спремни да прочитаат критики и да не се налутат ќе речам дека возрасни учествуваат. Секој има право да каже оваа слика е надвор од тема, или оваа е супер а никој не ја гласа, било што!
@Джонтра Вохохолта ќе критикува нормално, а ти на пример ќе останеш на натпреварите :D

ама мене тоа баш и ми е криво, кога ќе биде натпреварот со учесници што се скроз спремни да прочитаат критики и да не се налутат ќе речам дека возрасни учествуваат. Секој има право да каже оваа слика е надвор од тема, или оваа е супер а никој не ја гласа, било што!
@Джонтра Вохохолта ќе критикува нормално, а ти на пример ќе останеш на натпреварите :D
Ќе останам де....така кажав само. Ми се исподешаваа некои лоши работи периодов и малку сум оправдано аут :(. Затоа и можда тресам зелени....не ми замерувајте сите.

Ќе останам де....така кажав само. Ми се исподешаваа некои лоши работи периодов и малку сум оправдано аут :(. Затоа и можда тресам зелени....не ми замерувајте сите.

дојди испукај си се хахаха

Stvarno ne mi treba lobiranje, pred se ova e hobi/fun challenge, ne sum fotograf, sakam da slikam priroda.
Slikite sho gi stavam se slikani od telefon, i ne mi e bitno da pobedam :)
Не е лобирање, убаво е да има ваква дискусија каде ете на трендс му се допаѓа твојата и се чуди зошто нема поени, јас се објаснав зошто не сум гласала :)

ништо страшно ако не ни се свиѓаат истите фотки, башка мислам дека нема ниеден профи фотограв тука? И јас со мобилен поише штракам ;)

Тебе не те споменав во ниту еден контекст....не гледам потреба воопшто да ме цитираш, а ниту учествуваш во натпреварот. Патем таков "кафански" речник.....на друго место, со други луѓе.
Па индиректно ме спомна а со тоа и сите други што сме гласале за такви изгорени, блурнати, надвор од фокус слики. Нит се разбирам у фотографија нит па сакам да се разбирам, едноставно гледам слики и гласам за тие што ми се свиѓаат. Ко што ти кажав не е ова Олимпијада у фотографски натпревар за така да критикуваш и да се праиш паметен. Се најде навреден дека имаш 0 гласови ваљда а сметаш дека ти е перфектна сликата. Ете, мене а верувам и на повеќето лаици не им се свиѓа па колку сака нека е перфектна од професионален аспект. Што се гледа и по лајковите.

Губел мотивација он да се такмичи. Бог да чува. :pos:

Во склоп со празнициве што ни следуваат, темата за оваа недела нека биде "Божиќни пазари (Christmas markets)"
Да, се прифаќаат и куќичките од нашиот Винтерленд.

Пријавување до четврток до полноќ.
Имате божиќни маркети?!?! И одите таму по гужвите?

Ваљда има нешто, не сум поминал на плоштад последниве недели. Избегнувам гужви
Даваш тема за која треба да си го ризикуваме животот? :P

Ми се исподешаваа некои лоши работи периодов и малку сум оправдано аут :(. Затоа и можда тресам зелени....не ми замерувајте сите.
Литар бамбус,и една двојка,да се опоравиш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom