НБА сезона 2019/2020

Статус
Затворена за нови мислења.
Мислеше „за Мајами е супер овој трејд“? :)
Претпоставувам лапсус. Пет Рајли веројатно веќе и го понудил ова во првиот момент кога Харден ги набројал и Мајами како посакувана дестинација.

ДА бе за Мајами мислев. :facepalm:

Кога навистина би го понудиле ова Хјустон (а не верувам, пошто може да добијат многу повеќе), па уште и ако Харден се обврзе на екстензија со Мајами... На Пет Рајли нема око да му трепне, дилот ќе го прифати во првата секунда кога ќе биде понуден. И реално, остај што се мајтапиме ама кој не би ги дал Хиро (и ситната боранија) за Харден.

Харден е играч окулу кој може да се склопи шамионска екипа, ама работата е што Хјустон не се кадарни. Работата е што премногу му попуштаа на Харден, а тоа не би се дешавало со Пет Рајли во Мајами.
Мислам дека и Адебајо го барале Хјустон плус тие што ги набројав ама Мајами не го давале.

Мислам дека и Адебајо го барале Хјустон плус тие што ги набројав ама Мајами не го давале.
Е тоа е веќе премногу, тогаш практично цел тим Мајами (минус Батлер) им го бараат за Харден. :P

Kyrie-Irving-Flat-Earth.jpg

Oвој како одлепил, попрво ја ке ја освојам титулата со рандом тим во македонската лига, него Бруклин НБА.

The explanation for Kyrie burning sage before last night's game:

According to Nets beat writer Alex Schiffer, Kyrie revealed it comes from a lot of native tribes. He said he did it before last game and plans to do it before every game if he's allowed. "All about cleansing energy".
:popce:

The explanation for Kyrie burning sage before last night's game:

According to Nets beat writer Alex Schiffer, Kyrie revealed it comes from a lot of native tribes. He said he did it before last game and plans to do it before every game if he's allowed. "All about cleansing energy".
:popce:

Не ме чуди следно ако направи мини капела со икони во соблекувалната и пред секоја утакмица да го прави ова.

Зајон најмногу импресионира пресезонава.. Дурант исто изгледа добро.. Лејкерс и Бруклин изгледат најкомплетни

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom