- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.537
- Поени од реакции
- 119.500
Само јас ли сакам да убијам некој кога ќе видам трева на средина на пицата? Сеедно дали е рукола, магдонос, босилек, жива ограда или баобаб....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку е саат ти на пици што мислиш?Само јас ли сакам да убијам некој кога ќе видам трева на средина на пицата? Сеедно дали е рукола, магдонос, босилек, жива ограда или баобаб....
Колку е саат ти на пици што мислиш?
Поштенојебига у задње време само клипчиња со готвење гледам.
Само на тоа и намислам.
![]()
Не бе јас не се лутам ако ме заебава некој ама прошлиот пат ми се учини дека ми се стаи 4-5 поста по ред, викам што му е на овој, а вака ептен позитивен впечаток ми имаш оставено низ темиве... Нема везе грешно те скопчав, таман си е се.Поштено
Ама и на шала ако го пишам тоа шо мислам, ќе помислиш дека сериозно сакам да се рчкам со тебе![]()
Не бе јас не се лутам ако ме заебава некој ама прошлиот пат ми се учини дека ми се стаи 4-5 поста по ред, викам што му е на овој, а вака ептен позитивен впечаток ми имаш оставено низ темиве... Нема везе грешно те скопчав, таман си е се.![]()
,,,,ovie dvajca se pomirija,,amiiinЕ јбг, 3-4Знам некогаш да напнам и да одам у крајности ама без лоша намера во секој случај
![]()
Ќе се угоиш после и цицки нема да ти дадат.јебига у задње време само клипчиња со готвење гледам.
Само на тоа и намислам.
![]()
Бјонс може има желба да ја седнеш на шпоретот.Денес рибка, сазан (незнам како е по нашки) со пекингска зелка и oyster mushroomsПрегледај го приврзокот 277671Прегледај го приврзокот 277672Прегледај го приврзокот 277673Прегледај го приврзокот 277674Прегледај го приврзокот 277675Прегледај го приврзокот 277677Прегледај го приврзокот 277678Прегледај го приврзокот 277679Прегледај го приврзокот 277680
Автоматски споено мислење:
Сеа @bijons пак ќе ми рече дека ми е прљав шпоретот.хахаха
Жежок е,хахахаБјонс може има желба да ја седнеш на шпоретот.