Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колено. Го скенирале денес за да видат дали ќе треба операција.За каква повреда се работи?

Зијах и Одои тренираат ама денес може да добијат само 10-20 минути барем така го разбрав Ламп. Пули е фит, а инаку повредата на Џејмс не била многу сериозна.Само да не е нешто сериозно.
Би требало со Аспи да сме покриени, ама пак Џејмс ни е еден од подобрите и тоа стандардно добар.
За утре како Пулишиќ би требало да стартува така/
До кај се Зијах и Одои со оправљање?
Донев инфо имаш?

А бе и јас го сакам Лампард, сакам да биде успешен, сакам да биде добар тренер ама ако резултатите го велат спротивното, за жал ќе мора.Зоки се слажам освен со делот каде што пиша отказ за Лампард.
Значи пак принудно Вернер ќе игра на крило![]()
Имаш некој предлог?Поентата е, воедно и критика кон Лампард. Доколку немаш играчи за стандардната формација, зошто не ја смениш истата? Затоа си тренер. Измисли нешто, играј ,,дијамант", играј со Анџорин како десно крило и Пулишиќ како лево, пронајди решение. Тоа ти е работа.
Флексибилност нула. Конте во првата сезона после шест кола ја смени формацијата од корен и станавме шампиони.
Патем, оној Назир од goal.com, вели дека Зијеш би можел да добие минути од клупа вечерва.
Погрешно си сфатил, а баш убаво објаснуваш уствари..ама не знам како не си сфатил хахаСе согласувам, лани некако ептен пофлексибилен беше Лампард со формации и со игра, а сезонава како да има замисла од старт (нормално дека има, затоа и се направија сите промени летото) и сака да оди до крај со тоа затоа што е убеден дека кога тогаш ќе успее. Сепак, да не заборавиме и дека кога на почеток на сезоната испробуваше некои различни работи со формација и игра, беше критикуван за тоа. Сега е критикуван затоа што не го прави тоа.
Никогаш нема да го разберам "модерново" навивање каде што се оди од крајност во крајност на секои 2-3 натпревари. Два месеци ќе биде тимот во добар период и ќе си правиш филмови дека можат и треба да се надигруваат со секој тим и да влагаат безглаво во дуелите за после два порази по ред да викаш дека не ја бива работата и веќе да збориш за откази.
Јас не тврдам ова, ама тврдам дека на домашен терен пред пар недели кога игравме бевме и те како поквалитетен тим и требаше да оди на победа.Знам дека последново не се однесува на мене, но морам да кажам. Јас тврдам и глава ставам дека Челзи е поквалитетен тим од Тотенхем во секое време.