- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 4.629
- Поени од реакции
- 5.342
Кога ќе отворат граници правец грекос320км само за тоа? Не ми се исплаќа некако, далеку е моево село од СК
Кога ќе отворат граници правец грекос320км само за тоа? Не ми се исплаќа некако, далеку е моево село од СК
Толку во БТ нема асални очила? Спремен сум до 10.000 да се истресам ама за тоа што ќе платам тоа да го добијам...Кога ќе отворат граници правец грекос
Незнам каде има Битола, ако ти е Скопје далеку грција (ако ти е поблизу, плус и таксфри можеш да земеш)Толку во БТ нема асални очила? Спремен сум до 10.000 да се истресам ама за тоа што ќе платам тоа да го добијам...
А што точно бараш од наочарите за фраерлук или намена?Толку во БТ нема асални очила? Спремен сум до 10.000 да се истресам ама за тоа што ќе платам тоа да го добијам...
заштита од сонце, одмарање на очите. За фраерлук има и од 500 денариА што точно бараш од наочарите за фраерлук или намена?
Во Скопје да не знаете каде се продава епоксидна смола?
Само за инфо да ти служи.заштита од сонце, одмарање на очите. За фраерлук има и од 500 денари
RayBan.....верувај нема да ти биде криво за парите.заштита од сонце, одмарање на очите. За фраерлук има и од 500 денари
Само за инфо да ти служи.
Од познативе брендови 90+% од стаклата (без разлика стакло или пластика) се произведени од компанија со име Луксотика. Така што ако го бараш најдоброто за твоите очи би ти рекол да бираш помеѓу Ray-Ban и Oakley.
Благодарност.RayBan.....верувај нема да ти биде криво за парите.
Една битна работа во МК не се прва класа. Не само RayBan....било кој бренд.
Потврдено ми е од оптичари......не зборам на памет.
Јас очила за сонце....имам повеќе модели на RayBan, купувам стрикно од ЕУ.....јас конкретно од Германија (поради тоа што таму службено патувам многу често).
Истото важи и за рачни часовници.....МК = X класа....прва не.
Мој совет почекај да може да се оди до Грција и од Солун ќе си купиш, ем поефтино од тука, ем гарантирано оригинал......има во Солун две или три официјални продавници на RayBan.
Баш од таа причина те прашав. Ако не ти се чека за до 3-4К можеш да земеш Polaroid од BeoSport или Carve од Drop In.заштита од сонце, одмарање на очите. За фраерлук има и од 500 денари
И да и не. Луксотика е групацијата која ги има споено сите брендови кои сега се под нејзина капа за цел полесна дистрибуција, поголема застапеност и доминантност на пазарот.Само за инфо да ти служи.
Од познативе брендови 90+% од стаклата (без разлика стакло или пластика) се произведени од компанија со име Луксотика. Така што ако го бараш најдоброто за твоите очи би ти рекол да бираш помеѓу Ray-Ban и Oakley.
Ke фатам малце скоро оф топик зашто ке биде препорака за столче, а не за локација, ама ако си го цениш грбот, само Steelcase, или ако си при пари, Herman Miller, која е Rolls Royce меѓу столчињата. Поминувам во просек 10-12 часа на истава. Ја имаш во Office Delight кај нас. Ке мора кај нив да си отидеш за точна цена, зашто се конфигурира, и да седнеш на самото столче, да видиш што ти одговара. Се решив да дадам нешто повеќе пари зашто имав проблеми со вратот, мислејки дека е од креветот, па менував и перница, и душек. Испадна дека е претходно столче што го имав заради долгото седење во истoто, коe не беше ергономско.Добра "гејминг" столица? Може и да нема таков назив, ама претпоставувам најудобни се за подолго седење пред компјутер.