Fala site da si dobiete... Rezerv za oktomvri ima datum duri ... I koga vlezam na stranata public BG Pak mi stoi toa za rezervacija da praaam a vekje potvrdivCestitki
Fala site da si dobiete... Rezerv za oktomvri ima datum duri ... I koga vlezam na stranata public BG Pak mi stoi toa za rezervacija da praaam a vekje potvrdivCestitki
Ke ti odgovori nekoj po upaten . Preku ambasada e pobrzoFala site da si dobiete... Rezerv za oktomvri ima datum duri ... I koga vlezam na stranata public BG Pak mi stoi toa za rezervacija da praaam a vekje potvrdiv
Koj broj prepiska si?Fala site da si dobiete... Rezerv za oktomvri ima datum duri ... I koga vlezam na stranata public BG Pak mi stoi toa za rezervacija da praaam a vekje potvrdiv
175**Koj broj prepiska si?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Od koj datum bese na polozitelno posto ne si na spisok175**
7 maj... Pocnata postapka vo 2017.. intervju oktomvri 2018... Preku predokOd koj datum bese na polozitelno posto ne si na spisok
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koe dato oktomvri?7 maj... Pocnata postapka vo 2017.. intervju oktomvri 2018... Preku predok
Koj datum oktomvri bese na intervju? Cestitki7 maj... Pocnata postapka vo 2017.. intervju oktomvri 2018... Preku predok
2 oktomvriKoj datum oktomvri bese na intervju? Cestitki
Ne cekav voopsto, samo sto mi go pratija egn otidov i se slikav, ne treba najava odis si cekas i te vikaat da vlezes. Za Ambasadata vo Skopje kazuvam.Cetitoo samo za ubavo!! Kolku vreme cekase za termin za slikajne pretpostavuvam bitola se slikase fala od napred
Na koj broj se javi ako moze da mi kazes.Zdravo,
Deneska mi se smeni statusot deka mi e stasano Drzavjanstvoto vo Ambasada vo Skopje.
Cekav 1 nedela.
Se javiv vo Ambasada vo Skopje vo 16h, mi se javi edna gospogja, kulturno mi kaza da dojdam da si go podignam drzavjanstvoto od ponedelnik do petok od 10h do 13h, bez da mi napravi nikakov problem, da me otkachi, da mi se isponasha ili da mi reche javi se po 2 nedeli...
Nekoj iskustvo da ima da mi spodeli dali cekal dolgo pred Ambasada ? ili pak iako mu rekle da dojde da ne zavrshi rabota ? Nekoj sovet ?
Dokumentite ke gi sredam znam shto treba da nosam za vo Ambasada.
Dali vo Ponedelnik da otidam porano kaj 9h za da zavrsham rabota do kaj 12h ??
Vi blagodaram,
Pozdrav.
Na koj broj se javi ako moze da mi kazes.
02-322-9444
Се разбира на бугарски мора да го преведеш во конзул иили амбасада при подигање на удостоверение или кој подига во Софија овде ќе си идете ќе си го преведете и легализирате. Никакво англиски или македонски. За бугарски документи се бориш.Zdravo
Izvod na vencani dali moze internacionalen na angiski
Ili mora da bide preveden na bugarski
Treba obicen izvod na vencani ili pak internacionalen?Се разбира на бугарски мора да го преведеш во конзул иили амбасада при подигање на удостоверение или кој подига во Софија овде ќе си идете ќе си го преведете и легализирате. Никакво англиски или македонски. За бугарски документи се бориш.