- Член од
- 26 октомври 2019
- Мислења
- 121
- Поени од реакции
- 214
Polozitelno od koga?Prepiska broj 8824/2018 UKAZ 231/2020 sega mi prati deckovo so Ukazov
Polozitelno od koga?Prepiska broj 8824/2018 UKAZ 231/2020 sega mi prati deckovo so Ukazov
isto ko sto pisa barcelona 5 juni!Polozitelno od koga?
Ja sum 17363 ama nema .....Ovoj e za od dolnite prepiski,treba nekoj da se javi nad 17000![]()
Ova ne znam kako ide prasaj ja @palekrstic ili @AlexijaZdravo
Izvod na vencani dali moze internacionalen na angiski
Ili mora da bide preveden na bugarski
Preveden i legaliziran na bugarski.... I razno razni poterdiiii
Ejjjjj @branko1 ova tvoja prepiska e? Ako e tvoja ajde so srekja ponatamuOd denes na finalna na snata mi 28.05 2019 int sofia preku roditel ako saka nekoj da stavi na spisok pozdrav![]()
Sent from my SM-G960U using Tapatalk
Da da Sega vidovPreveden i legaliziran na bugarski.... I razno razni poterdiiii
Автоматски споено мислење:
Ejjjjj @branko1 ova tvoja prepiska e? Ako e tvoja ajde so srekja ponatamu![]()
Da na snata na brat mi zena preku roditel preku roditel . Jas nemam brojce uste ako sakas stavi ja na spisok drugar falaPreveden i legaliziran na bugarski.... I razno razni poterdiiii
Ejjjjj @branko1 ova tvoja prepiska e? Ako e tvoja ajde so srekja ponatamu
Izvini Sega vidov
Da da Sega vidovna snaaata e? Ili?
Ne sum jas odgovoren @Bibo e odgovoren....... Jas sum Bigoooooooooo So GGGGDa na snata na brat mi zena preku roditel preku roditel . Jas nemam brojce uste ako sakas stavi ja na spisok drugar fala
Sent from my SM-G960U using Tapatalk
Denes ti se smeni vo ukaz 231?Dali od koga ke rezervirate datum za podignuvanje na udostoverenie uste vi stoi da izbirate datum ili vi se smeni vo nesto drugo..inaku ukaz 231 polozitelno od 7 maj
Da denesDenes ti se smeni vo ukaz 231?
CestitkiDa denes