Стави ги и другите номинирани, може ќе се насмееме.аман бре ко тема за умирачки да сум отворила, поише тажни фаци у живот неам добиено
Подобро отвори тема за умирачка на раат да си умреме... Не не умирај вака бавно..аман бре ко тема за умирачки да сум отворила, поише тажни фаци у живот неам добиено
Прости ми, Боже, грешев!
Ќе ти држи лекции за позитивни и негативни јони во воздухот и ќе те тера да пиете органско сокче од мушмулиПрости ми, Боже, грешев!
ич не сум по мускули ама овој некако би го штипкала за обравчињата со задоволство...кхм....колку годинки има крцкалчево?Типот е многу мутав. Мене ми е најголем трн офф тоа.
А и тие мускулите се само декоратива, се дур не го видите дали може да ви ги носи ќесите од пазар до 6ти кат и да не се жали, не се залетувајте.
Не знам стварно колку години има, Борис го имаше и него на тапет ставено едно време, па затоа ми е познат. Секако, не мислам дека би те гонеле кривично.ич не сум по мускули ама овој некако би го штипкала за обравчињата со задоволство...кхм....колку годинки има крцкалчево?
да си ми жив и здрав!!! Порано ако кажев вакво нешто бев плукана, не дека сме грд народ, ама малку луѓе сме и нормално поретко се наоѓаат пријатни фаци. Ама да се лупаме во гради дека сме најубав народ...Да не ви кршам филм, ама многу сме грди како народ
дур ги гледав си мислев еве оваа мајка и ја норминирала, а оваа другарка и гарант! Леле оваа ако не ја номинирале од заебанција....Па ако овие се номинирани, реално Миа е во право. Последниве 3-4 земи ги во предвид, посебно таа Наталија, која и да е. 2010 си ја бара модата назад, а да не збориме за квалитетот на сликата. Стварно, изборов им е мизерен, поарно стави 10 најдобри, а не 100 никакви.