коцка
Curiouser and curiouser!
аман бре ко тема за умирачки да сум отворила, поише тажни фаци у живот неам добиено 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
аман бре ко тема за умирачки да сум отворила, поише тажни фаци у живот неам добиено![]()
Подобро отвори тема за умирачка на раат да си умреме... Не не умирај вака бавно..аман бре ко тема за умирачки да сум отворила, поише тажни фаци у живот неам добиено![]()
Ќе ти држи лекции за позитивни и негативни јони во воздухот и ќе те тера да пиете органско сокче од мушмулиПрости ми, Боже, грешев!![]()
ич не сум по мускули ама овој некако би го штипкала за обравчињата со задоволство...кхм....колку годинки има крцкалчево?Типот е многу мутав. Мене ми е најголем трн офф тоа.
А и тие мускулите се само декоратива, се дур не го видите дали може да ви ги носи ќесите од пазар до 6ти кат и да не се жали, не се залетувајте.![]()
ич не сум по мускули ама овој некако би го штипкала за обравчињата со задоволство...кхм....колку годинки има крцкалчево?![]()
да си ми жив и здрав!!! Порано ако кажев вакво нешто бев плукана, не дека сме грд народ, ама малку луѓе сме и нормално поретко се наоѓаат пријатни фаци. Ама да се лупаме во гради дека сме најубав народ...Да не ви кршам филм, ама многу сме грди како народ![]()
дур ги гледав си мислев еве оваа мајка и ја норминирала, а оваа другарка и гарант! Леле оваа ако не ја номинирале од заебанција....Па ако овие се номинирани, реално Миа е во право. Последниве 3-4 земи ги во предвид, посебно таа Наталија, која и да е. 2010 си ја бара модата назад, а да не збориме за квалитетот на сликата. Стварно, изборов им е мизерен, поарно стави 10 најдобри, а не 100 никакви.