Bundesliga

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.647
Поени од реакции
22.380
Zal mi e za Gladbach ama Rose vleto se seli vo Dortmund.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.937
Поени од реакции
116.421

Од следната година Бундес на СК.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.647
Поени од реакции
22.380
Edin Terzic vo ramkite na moznoto donese pobeda protiv Werder. Imase vekje razlika vo igrata ne bea tolku letargicni. Moukoko prv pat od pocetok, se gleda deka mu fali iskustvo iako imase 2 sansi za gol. Mi se dopadna sto bese aktiven i ja vrsese rabotata koja mu bese dadena. Ali sepak Haaland momentalno e nezamenliv vcera ke dadese sigurno po nekoj gol.

Џ

Џонтра Волта

Гостин

Од следната година Бундес на СК.
Топ.
Као ќе биде сега ако добро памтам со измениве, Арена ќе ги има калчо, шпанско, француско, Јужна америка, УЕФА, и балканскиве?
А Спорт Клуб, англиско, германско и турско?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.937
Поени од реакции
116.421
Топ.
Као ќе биде сега ако добро памтам со измениве, Арена ќе ги има калчо, шпанско, француско, Јужна америка, УЕФА, и балканскиве?
А Спорт Клуб, англиско, германско и турско?
Да, плус естонско, латвијско, словенско, словачко, колумбиско, мексичко. Очајна телевизија СК, едино ПЛ ќе ги држи у игра.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
Да, плус естонско, латвијско, словенско, словачко, колумбиско, мексичко. Очајна телевизија СК, едино ПЛ ќе ги држи у игра.
Мистеријата е разрешена - сепак СК значело Стефи Кралица.

Член од
12 мај 2014
Мислења
1.185
Поени од реакции
2.816
Нели кажаа дека и Премиер ќе биде на Арена? Или трипам?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.937
Поени од реакции
116.421

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.647
Поени од реакции
22.380
Шалке пак изгуби:(
Doprva ke ima drami. Steta, uste eden golem klub najverovatno ke krahira na debelo. Ko ke pomislam na Hamburg, Kaiserslautern, 1860 München, MSV Duisburg, VFL Bochum, Nürnberg...klubovi koi ostavija beleg vio prvata liga ama ete. Mobiliziraat seuste golem broj na lugje a posebno Schalke e apla popularen klub.

Kajgana Shop

На врв Bottom