Земи да пиеш пробиотици,и поддршка за јетрата.Мене маме ми се еба на јетрата.Веројатно поради бронхопневмонија, а и знаеш дека не смееме со докториве да се нагодуваме...слепо им веруваме и пиеме терапија што ке ни дадат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Земи да пиеш пробиотици,и поддршка за јетрата.Мене маме ми се еба на јетрата.Веројатно поради бронхопневмонија, а и знаеш дека не смееме со докториве да се нагодуваме...слепо им веруваме и пиеме терапија што ке ни дадат.
Пијам провен таблети.Земи да пиеш пробиотици,и поддршка за јетрата.Мене маме ми се еба на јетрата.
Ја пиев Линекс и Есенцијале Форте Н.Пијам провен таблети.
Ти благодарам![]()
Дај сподели го, на многу луѓе ке им треба, се отрувме со лекови и витамини, несоодветни терапииЈа пиев Линекс и Есенцијале Форте Н.
Јетрата уште ме ми е во ред,али каде каде ми е боље.
Ако сакаш ќе ти пишам руско бабино средство за чистење на јетрата,што мене ми помага многу! )))))
Овес,најубао ако можеш да најдеш не обработен,го покиснуваш во вода 1:2 во полза на водата и така го држиш 24 часа.Дај сподели го, на многу луѓе ке им треба, се отрувме со лекови и витамини, несоодветни терапии![]()
Незнам каков е необработен, купувам кога правам едни колачиња, здрави колачиња што ги викаат.Овес,најубао ако можеш да најдеш не обработен,го покиснуваш во вода 1:2 во полза на водата и така го држиш 24 часа.
Послем го ставаш на рингла да зоврие,и откако ќе зоврие го вариш уште 10 мин на слаба температура.
Така треба да отстои уште 12 часа,и растворот го пиеш )))
Со џем од малина ја би ти препорачал
Цел,во лушпа,не брусен,идустриски ))))) Али ако немаш таков ок е и обичен.Незнам каков е необработен, купувам кога правам едни колачиња, здрави колачиња што ги викаат.
Колку дена треба да пијам и точно имаш ли колку грама овес?
Не знам колку е паметно ова (според изјавите на др.Пановски дури и опасно по здравје е да се пие втора кутија од Сумамед плус мислам дека нема никаков ефект втората кутија после првата а знам дека штеша сигурно прави) така да кој ти препишал 2 кутии сумамед баш ме интересира која била причината за тоа со оглед дека короната е вирусна инфекција а кај тебе не знам дали е докажано дека е створена бактериска инфекција толку рано за да почнеш одма да се труеш со еден од најаките антибиотици кој постојат.
И препорака никако парацетамол и такви работи ако имаш температура до 38,5.Остај организмот нека се бори самиот.Јас 5 дена температура и тоа константна околу 38 и терав инат не се напив ништо за температура.После 4 ден самата падна.
А може од оние овесни снегулки?Значи на 100 грам овес иде 200 грам вода,рецимо.
Утринава го слушав Др.Беќаровски, многу убаво кажа дека таблети сумамед се пие само едно кутивче, три таблети и потоа шест месеци треба пауза од било каков антибиотик, а нас ни дадоа две кутии за шест дена, тоа е труење на организмот...и за витамините исто кои ги земаме премногу на своја рака.Јас во Март кога се поболив, испив 2 кутии Сумамед (6 апој) и уште пола кутија Панцеф (5 апој). Не знам дали беше Корона, ама не можев да спијам оти не можев да дишам.
Алгоритамот не ми дозволуваше да се тестирам, па матичниот ме водеше по крвна слика.
Па незнам,не ваљда )))А може од оние овесни снегулки?
Јас многу ги сакам, ние дома често јадеме за појадок такви![]()
Ако ти дадат чувај си ја рецептата, мора ли да пиеш ако мислиш дека не ти треба?Утринава го слушав Др.Беќаровски, многу убаво кажа дека таблети сумамед се пие само едно кутивче, три таблети и потоа шест месеци треба пауза од било каков антибиотик, а нас ни дадоа две кутии за шест дена, тоа е труење на организмот...и за витамините исто кои ги земаме премногу на своја рака.
Сакајќи што побрзо да се излечиме ние се уништуваме, а кога ке дојде најлошата клиничка слика, немавме веќе муниција, сето оружје сме го потрошиле и потоа нема со што да се бориме.
Се надевам сега на контрола кога ке идам, нема да ми дадат и панцеф![]()
Да сум доктор па да одбијам терапија, но вака да си играм со здравје, си велиш тие знаат што праватАко ти дадат чувај си ја рецептата, мора ли да пиеш ако мислиш дека не ти треба?
Иначе околу витамините....што е тоа што земаме на своја рака премногу?
И тоа ке пробаме, се ке пробаме, нема што друго да се прави дома.Овесни снегулки се гола вода во споредба со лушпи од ориз (Rice Bran) со нив рецептот за јетра направете го.
Супер храна во вистинска смисла на зборот, не хајп.