Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Шмуглото може да си фати патот под нозе на крај од сезона ако не му се свиѓа платата. Не знам кој тим би го земал на 32 години и не многу сјајна форма... Ако збориме за истиот шмугло-Анелка :)
Па за него, еден е шмугло. Другио беше шифоњер, ама „оживува“ пополека, млад е, има време за него (Микел).

„Ѕверојве“ од Меил се докажуваат пак, на (наводно) зборовите на Рибери дека не е во добар однос со Ван Гал, легендиве „нафрлиле“ коментар дека е „печен“ за Челзи, Абрамович веќе бил фрустриран од Сити и морал да врати... :pos2:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Па за него, еден е шмугло. Другио беше шифоњер, ама „оживува“ пополека, млад е, има време за него (Микел).

„Ѕверојве“ од Меил се докажуваат пак, на (наводно) зборовите на Рибери дека не е во добар однос со Ван Гал, легендиве „нафрлиле“ коментар дека е „печен“ за Челзи, Абрамович веќе бил фрустриран од Сити и морал да врати... :pos2:
OMFG... Абе ајде, не ни треба Рибери. Не дека не ни треба, ама не ни треба уште една преплатена ѕвезда. Доста се Тери, Лампард и Балак... Тука негде се и Есиен и Ешли.

Мене многу ми се свиѓа Микел, има надеж. Не прави веќе груби стартови, трча, се труди. Ќе го биде.

F

fantomX

Гостин
OMFG... Абе ајде, не ни треба Рибери. Не дека не ни треба, ама не ни треба уште една преплатена ѕвезда. Доста се Тери, Лампард и Балак... Тука негде се и Есиен и Ешли.

Мене многу ми се свиѓа Микел, има надеж. Не прави веќе груби стартови, трча, се труди. Ќе го биде.
Јас го рачунав за да игра зад Анелка и Дрогба, ама според информациите дека баш заради то се поткарал со Ван Гал, кој исто го играл прво така, а Рибери сакал лево бочно; а како шо знајме, за лево имаме играчи. Епа јебига, би се нашло и за него место, не дека нема, ама не вреди, не сега, не за толку пари.

Микал имаше психолошки проблеми и потешкотии, кои ќе ги надмини со Бруно Демикелис. Инаку карпа е, а има и мозок за додавање. Спрема Есиен, нема само салам шут.

Телеграф вика оти набрзо Колевците ќе ги потпишат конечно договорите со кои би се пензионирале во Челзи изгледа. Абе Ѓоне, Ѓоне, ги обезбеди и „другарчината“...:pos2:

Каде „заминаа“ голем дел од милионите на Абрамович за Челзи...

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Јас го рачунав за да игра зад Анелка и Дрогба, ама според информациите дека баш заради то се поткарал со Ван Гал, кој исто го играл прво така, а Рибери сакал лево бочно; а како шо знајме, за лево имаме играчи. Епа јебига, би се нашло и за него место, не дека нема, ама не вреди, не сега, не за толку пари.

Микал имаше психолошки проблеми и потешкотии, кои ќе ги надмини со Бруно Демикелис. Инаку карпа е, а има и мозок за додавање. Спрема Есиен, нема само салам шут.

Телеграф вика оти набрзо Колевците ќе ги потпишат конечно договорите со кои би се пензионирале во Челзи изгледа. Абе Ѓоне, Ѓоне, ги обезбеди и „другарчината“...:pos2:

Каде „заминаа“ голем дел од милионите на Абрамович за Челзи...

Играчите треба да плаќаат што играат за Челзи покрај ваков комплекс, а не обратно... Мераци!

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Заврши трансфер периодот и ја сум задоволен до сега. Нов тренер, арен психолог :) Тери нов договор, Балак исто, заминаа Шева и Пизаро (не дека ќе недостигаат, Џо Кол се опоравува, ново засилување Жирков... Абе можееме уште еден напаѓач да земеме :)
Околе темата, не спомињајте такви тривијални работи, да не се изнервирам па да отворам една кога ќе иаме 999 страни, за инат :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Џон Оби е играч кој што игра со мозок,''не" со нозе...

А и за тоа кој ќе ја отвора новата тема нека ја отвори некој од фантомците,ама и нека имат убав вовед мајкому:pos2:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Џон Оби е играч кој што игра со мозок,''не" со нозе...

А и за тоа кој ќе ја отвора новата тема нека ја отвори некој од фантомците,ама и нека имат убав вовед мајкому:pos2:
Во тоа не се сомневај. фантомХ секад правел конструктивни постови, а се наежив кога прочитав еден текст на Фантом за Мајкл Џексон. Извинте за офтопик :smir:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Нека му е со среќа новиот договор на Ешли...

:челзијаш:

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Екипо, да не сакате помош при испишување на страните ? :vozbud:

Член од
5 јули 2008
Мислења
416
Поени од реакции
11
Ако сакате да ги гледате Мајкал Мансиен и Даниел Стариџ бидете во петок на градски

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
blalalalalaalalaaaaalalala chelsea imat dobar tim (aj da ispisime, do koga vi treba ?:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom