ИзиАстралис - Комплексити гејминг во меридијан 2-0 е 1.46 а да тепа Астралис со -1.5 хендикеп е 1.64 . ги имаат згрешеко квотиве али секако ќе е 2-0 оваа .
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ИзиАстралис - Комплексити гејминг во меридијан 2-0 е 1.46 а да тепа Астралис со -1.5 хендикеп е 1.64 . ги имаат згрешеко квотиве али секако ќе е 2-0 оваа .
ДаИма за една промаршена ваучер во Sportlife? Со картичка уплатено,945 вкупна квота, 150 квота фатено?![]()
Имаш 2 х уплатата.Има за една промаршена ваучер во Sportlife? Со картичка уплатено,945 вкупна квота, 150 квота фатено?![]()
На крај ги даде 2 жолти за пролазСити - ВБА жолти картони 2.5 + 2.01 во меридиан . Судија е Питер Банкс кој до сега сезонава има судено 4 утакмици и има поделено 12 жолти картони 4 во просек .
На крај ги даде 2 жолти за пролаз
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Главните си влегоа изи.Живнете ја малце темава ајде..
Од мене ви се Ајнтрахт, Штутгард, Мускрон. 3+ сите три текми, 4 коеф прават. Добар просек на голови и на домаќините и на гостите. Идат на 1000рка овие.
Андерлехт - Остенде 1Х & GG, 2.05 во Спортлајф
Андерлехт дома има 4 победи и 4 нерешени, па се очекува оваков исход и на овој натпревар, додека гол-гол предвидувам бидејќи лигата им е ран ен ган на фудбалски начин.
За похрабрите може и 1 & ГГ.
Team Vitality - Complexity Gaming 2.5 + добра квота 2.75 во меридијан . Вајталити си играа играчки вчера со БИГ па го сркнаа . За двата тима ова е шанса со победа да се надеваат на пласман кој за Комплексити би бил пореален кој со победа овде имаат шанса за 2ро место утре против БИГ.