Политиките на Бугарија кон Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
европјаните... :ROFLMAO:
Па уште и каталонско знаме ставиле.

blg.png

Последно уредено:
европјаните... :ROFLMAO:
Па уште и каталонско знаме ставиле.

blg.png
Види ја тигрицава. :facepalm:
Ебате дивото племе татарско. И после некој ќе рече дека со овие сме ист народ.

Четворица се со постојано живеалиште во Барселона.
Хк пу на таа Барселона со вакви домородци.

A kaj вас марсианци ли има, со едно око... хејтар гнусен

Четворица се со постојано живеалиште во Барселона.
Хк пу на таа Барселона со вакви домородци.
Уште полошо е значи чим се во Каталонија. Оваа на сред културна раја се шета со тоа ќебе пресошиено во фустан.

Не би требало но ... има некоjа вероjатност после изборите да имаме уште понационалистичка формациjа в Софиjа.
Сегашната б'лгарска политика ниту jа разбирам, ниту jа поддржувам. Како ќе рекетираш суверена држава да си ги менува учебниците например? И зошто бан за ЕУ, а влез во НАТО?? Неможем да се курчим на америте претпоставувам.

Воопшто не е рекет тоа. РСМ бара поддр'жуванье за ЕУ од Б'лгарија. Едноставно со вакви учебници по историја кои ги фалшифицират историските факти и процеси на штета на историјата и единството на б'лгарскиот народ, поддр'жка за ЕУ нема.

Не може да се очекува поддр'жка кога си го гради идентитетот на базата на негиранье на б'лгарскиот идентитет и насадуване омраза против Б'лгарија.

Што договорјаха Г'рција и РСМ по-точно? Како така Г'рција близо 30 години ја блокираше РСМ, а сега изпадна дека на споменици во Скопие се ставени табели дека се дел од "хеленската цивилизацијата и историја"? Зар за цар Самуил не може да се стави табелка "б'лгарски цар" барем?

За НАТО - Б'лгарија отсекогаш се залагала и ке се залага за териториалниот интегрират и целостта на РСМ.

What is this? Bulgarian and spanish newlyweds on family meeting? The flags are from both countries. And you are so smart and cannot understand what happens there. Or you think that spaniards (spanish people) are tatars?
Hi Gavril. How are you? Can you tell me why the Bulgarian government killed the great Bugarian hero Goce Delcev?

пример за репрезентативно македонско општество...хахаха

Уште ли ги боли газот од Тито бре аман? Кај нас речиси и никој да не го споменува, освен на документарец. Тие сеуште се преокупирани со него и со Темпо. Ебате шпиунското и назадно општество закоравено во комунизмот со Премиер бодигард на комунистички лидер и вицепремиер шпиун на Коминтерната

За НАТО - Б'лгарија отсекогаш се залагала и ке се залага за териториалниот интегрират и целостта на РСМ.

Wеll how sweet is this, thank you :rolleyes:

Или во тоа што не смееше на Америка да се писне, пошто добро знаеме ако сакаат нешто и тоа ќе се случи. Да сакаа Америте да не распарчат тоа и ќе се случи без некој и вас и нас да не праша, а тогаш веднаш ќе сакате дел од Македонија. Ова никој не ви верува.
Сакате некој да ве прифаќа, прво нешто почни да користете РМ, а не таа кратенка во разговор со обичниот граѓанин Македонец.

Единствено што постигнавте е одбивност кај народот, им дадовте поголема политичка моќ да не уценуваат разно разни борци за "човекови права" симнати од планина, што како оди ситуацијата со вашиот човек ЗЗ ќе направите копнено поврзување на Грција и Србија.

Еве да видиш елита од народ. Нашите во Перт се топ, од хореографиjа до фаци...

Се разбира, не може да се помине прилика без да го покажеме лицето на македонскиот воjвода Трепет за да се охрабриме уште еднаш да jа продолжиме битката за Македониjа!

picture_of_the_cd-book_macedonian_book_2006_macedonia_for_the_macedonians.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom