Извини Бојко, не знаев дека постираш на кајганаПлатата ми е средни €2500. Ти тија пари само можеш да ги сонуваш, глупенд'р

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Извини Бојко, не знаев дека постираш на кајганаПлатата ми е средни €2500. Ти тија пари само можеш да ги сонуваш, глупенд'р
Види ја тигрицава.европјаните...
Па уште и каталонско знаме ставиле.
![]()
Види ја тигрицава.
Ебате дивото племе татарско. И после некој ќе рече дека со овие сме ист народ.
A kaj вас марсианци ли има, со едно око... хејтар гнусенВиди ја тигрицава.
Ебате дивото племе татарско. И после некој ќе рече дека со овие сме ист народ.
Уште полошо е значи чим се во Каталонија. Оваа на сред културна раја се шета со тоа ќебе пресошиено во фустан.Четворица се со постојано живеалиште во Барселона.
Хк пу на таа Барселона со вакви домородци.
Не би требало но ... има некоjа вероjатност после изборите да имаме уште понационалистичка формациjа в Софиjа.
Сегашната б'лгарска политика ниту jа разбирам, ниту jа поддржувам. Како ќе рекетираш суверена држава да си ги менува учебниците например? И зошто бан за ЕУ, а влез во НАТО?? Неможем да се курчим на америте претпоставувам.
Hi Gavril. How are you? Can you tell me why the Bulgarian government killed the great Bugarian hero Goce Delcev?What is this? Bulgarian and spanish newlyweds on family meeting? The flags are from both countries. And you are so smart and cannot understand what happens there. Or you think that spaniards (spanish people) are tatars?
европјаните...
Па уште и каталонско знаме ставиле.
![]()
За НАТО - Б'лгарија отсекогаш се залагала и ке се залага за териториалниот интегрират и целостта на РСМ.
I am bulgarian and write in english
Do you want to find you 10 pictures for example?
I hope you understand English.
ХА-ХА-ХА-ХА Ама чекате надвор да ви кажем бујрум..Ебате шпиунското и назадно општество закоравено во комунизмот