075282724 - Konzulat , megjutoa sekoj den zvonam prethodnive tri nedeli, nikoj ne kreva, ili mi spustaat.прелистај неколку страни наназад ќе најдеш мобилен од конзулатот.
Sistemska greska,rabotat na modifikacija na sistemot taka da ne cepkajte ke vi stigne na status deka vi e isprrateno udostoverenieto vo konzulatЗдраво на сите.
Сакам да прашам. Пуштив молба за указот да ми стигне во амбасада во скопје
моментално ми се смени за резервација ама ова е за Софија термини.
Дали треба да чекам и да ми се смени дека е пратен указот во скопје или не ми е дозволено? Прегледај го приврзокот 277305
od koga si ti na finalna?Daj be nekoj neka se pofali so promena od finalna u polozitelno?? So denovi niti nekoj spomnuva za promena, niti prasuva.
Od kade znaes za ukazUkaz vo 14:20 ocekuvajte pozz
gledam deka si na red za Ukaz pa drugar sam proveruvaj siSe ceka vo izvestuvanje : palekrstic odgovori na temata , i da mi go razubave denot
Автоматски споено мислење:
Se ceka vo izvestuvanje : palekrstic odgovori na temata , i da mi go razubave denot
Od 14 oktomvri, vekje dva meseci a gledam use avgust ne e pocnat. Sho mrzi ke bea administrativcite tamu, sramota.od koga si ti na finalna?
Abe ne se mrzi, cuti kaj sto ni davet ukazi!Od 14 oktomvri, vekje dva meseci a gledam use avgust ne e pocnat. Sho mrzi ke bea administrativcite tamu, sramota.
jas za 9 dena ke polnam 4 meseci na finalna. Se nadevam na promena nedelava..Od 14 oktomvri, vekje dva meseci a gledam use avgust ne e pocnat. Sho mrzi ke bea administrativcite tamu, sramota.
gledam deka si na red za Ukaz pa drugar sam proveruvaj si
[/QUO od juni dva mesec sme sigurno tek fevruari kao so mi sedi treba da proveruvame
21xxx juni polozitelnoZdravo prasuvam za eden prijatel, toj e 3 juni polozitelno 22xxx prepiska, a ima na forumot lugje so se 20juni polozitelno a 17xxx prepiska. Dali so ukazite odat po prepiski ili po data na polozitelno i dali ima nekoj drug so 22xxx prepiska vo juni