I kraen zaklucok, stom ima bilo kakov konstanten zvuk osven struenjeto na vozduhot, znaci definitivno e problemot do vnatresnata edinica, pa duri i svirenjeto na freonot da se javuva poradi toa? ako ima nekoj koj se razbira i raboti so ova, da kaze od isklustvo, kaj mene taka raboti od prviot den i ne mozam da napravam sporedba. samo prvite nekolku casa ne slusav zvuci, ne znam dali deka nova i vo guzva, pa ne zabelezav, ili navistina pocnaa zvucite posle nekolku casa
korekcija, zuenjeto se pojavi posle nekolku casa, a svirenjeto prvpat go slusnav posle nekolku dena
korekcija, zuenjeto se pojavi posle nekolku casa, a svirenjeto prvpat go slusnav posle nekolku dena

a za toa eurovent ke bide interesno koga ke izvadat bash me interesira sto rezultati ke iskocat samo 3.6 na -10 i ne e nesto wow a za takvi testiranja imav predhodno postirano od skandinavskiot sajt kade sto najaka 2.5ka bese amber pojaka i od tvojata LN samo steta sto ne e priznato toa e EUROvent, i bash me zamisluva zasto skandinavcite prodavaat Mitsubishi Toshiba i Gree zasto ako tolku necini posto nema eurovent voopsto go nosat i prodavaat kaj niv i taka cenite nivni se i bez toa visoki i dali se 500 600evra razlika LN od Amber i Ucrown toa ti e nekoja marginalna razlika za niv sto mnogu nema da osiromashat ako kupat poskapo.