Sky*
Не биди коцкест.
- Член од
- 12 август 2011
- Мислења
- 5.769
- Поени од реакции
- 7.576
Мајонезот, да таму е.Кој Томи?
Не е во Србија произведен?
Кечаопот на подравка ти го произведува Мирана Велес.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мајонезот, да таму е.Кој Томи?
Истово важи и за ајварот на Подравка - некоја струмичка фирма.Мајонезот, да таму е.
Кечаопот на подравка ти го произведува Мирана Велес.
Tomi vo tuba ti e svajcarski.Кој Томи?
Може, они увезува кока од Бугарија мислам и со Пепсито имаше случај, ова што го пиша точно колега у Керфур работеше и кажуваше, идеше бугарска Кока кола, не само тоа уште некои производи имаше.Истово важи и за ајварот на Подравка - некоја струмичка фирма.
Мене нешто друго ме интересира. Дали е дозволено Кока колата (зборам оригиналот) да биде правена од две места?
Пример Пивара ја увезува и полни но ете коа беше во Карфур можеше да се најде и бугарска кока-кола (оригинал чинам).
Мамас. Иста фабрика, различен погон.Истово важи и за ајварот на Подравка - некоја струмичка фирма.
Мене нешто друго ме интересира. Дали е дозволено Кока колата (зборам оригиналот) да биде правена од две места?
Пример Пивара ја увезува и полни но ете коа беше во Карфур можеше да се најде и бугарска кока-кола (оригинал чинам).
Исти к во друго паковање.Не.
Купување недвижнини од муслимани е еден од начините да не ти се доселат и да не: имаш у иднина потенцијален комшија вехабија, да имаш страв за децата, да ти се дешава тоа што им се дешава на оние кои живеат меѓу нив и да не набројувам.
Продавање недвижнини на муслимани е обратно.
Тој што гради таму, претходно му го продал некој идиот, да му се наебам на све живо.
Исто е и со влегување на капитал.
Хахахахахахаахха сите срања на оваа земја останати од тр време ? Во ред тогаш не гази по камениот мост во Скопје , не оди во чаршија , НЕ КОРИСТИ ТУРЦИЗМИ што екшли се литературни зборови во македонскиот јазик. Воопшто неам МЕРАК да пазарам во Рамстор ЧУНЌУ не ми е блиску Пс. турцизмот кеиф се пишува со ќТи сигурно пазариш само таму и мислиш дека праиш кузнае какво патриотско дело.
Јас за мои пари ќе си купувам кај ми е кеиф. Рамстор не ебава ни државни ни верски празници и работи на Велигден, а не работи за тие вашите курбани...е тоа ми е ваљда у потсвест влезено и не одам таму, ете, ми се може.
А дека сите срања на оваа земја од турско се останати, за тоа да не навлегувам, не е тоа темата....бркај работа.
Сакаш да кажеш дека македонските производи се со подобар квалитет во Стокомак и Кам него во Веро, Тинекс, Рамстор итн. ?Пробајте го Бучен Козјак јогуртот во Кам и во Веро. Во Веро јогуртот е полош на квалитет и вкус.
Истото е и со сите други производи што се продаваат и во големите и во малите маркети.
Сирењето Осоговски во Стокомак и во Веро/Тинекс исто не е со ист квалитет.
Зборам за производите што се домашни и се произведуваат во Македонија, а ги има во скоро сите маркети.
По којзнае колку години влегов во Тинекс во Ѓорче (не дека сум ги хејтала ама нема каде да паркираш + нонстоп во околината нешто се градеше + попаметни опции куп додека стигнам од Аеродром до таму) и испадна заебанцијата, нема што нема, нема ова, нема онаВо Тинекс имав лоша случка, ги фатив живи како лепат понова дата на поскапи кутии со чоколади и ги помножив со нула.
Сакаш да кажеш дека македонските производи се со подобар квалитет во Стокомак и Кам него во Веро, Тинекс, Рамстор итн. ?