- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.268
- Поени од реакции
- 84.374
неТука сме да дружиме и све да биде "cool".
неТука сме да дружиме и све да биде "cool".
ОК Берик,баш ме интересира зошто сме тука дремеме на форуми еве ја мислев дека е за дружба,ама change my mind
Тука сме секој да каже тоа што мисли дека е многу јако, паметно, океј и да чека реакции од другите.ОК Берик,баш ме интересира зошто сме тука дремеме на форуми еве ја мислев дека е за дружба,ама change my mind
ОК,сепак ти си многу постар член на форумот од мене,па ќе го сфатам ова како укор и ќе внимавам во иднина.Тука сме секој да каже тоа што мисли дека е многу јако, паметно, океј и да чека реакции од другите.
Понекој, некогаш, сака нешто практично да праша и евентално да добие одговор. Социјализацијата мислам дека е второстепена, его-трипањето е на прво место.
Добро те сфаќам,а и од почеток ми беше меѓу омилените ликови,така да прифаќам критика,колку и да поразлично ти делуваат моите објави.Ја ти кажувам како мислам дека стојат работите на форумов у крајна линија, а ти како ќе го сфатиш е твое.
Morav....solzi mi potekoa od smeenje.Секој различно го поима форумот... треба да се зезате малку повеќе, па и со себе....
Пример фчера и се јавува роднина на златцето ми, (мојто златце е цела у тетоважи, со црвеа коса, ко свештеничка од лефт хенд ) да и каже да не медитира, оти тоа било сатанистичка работа, да одела да се молела у црква.
Мене незгодно ми стана.. дека ваквите толку ги бранам овде.
Љубоффф
Ама не даваат тоа е брат,еве јас се помиривСекој различно го поима форумот... треба да се зезате малку повеќе, па и со себе....
Па ако сакаш да го преземеш ОТО можда и треба сериозно, ја па сериозно пишувам несериозна книга која сакам сериозно да ја сфатат за да ја купат, не за друго....Ама не даваат тоа е брат,еве јас се помирив
Мора сериозност.
Вака нигде не стигаме.
Брат канализирај ги the old ones, напиши книга а хипе ќе ја употреби во редот, немој да заборавиш да употребиш зборови како thee, thou, thine и thy.Па ако сакаш да го преземеш ОТО можда и треба сериозно, ја па сериозно пишувам несериозна книга која сакам сериозно да ја сфатат за да ја купат, не за друго....
Не сум рекол дека сакам да го преземам,редот(никогаш не ми ни паднало на памет)Па ако сакаш да го преземеш ОТО можда и треба сериозно, ја па сериозно пишувам несериозна книга која сакам сериозно да ја сфатат за да ја купат, не за друго....
Thine memest doth maketh the members hither chortle so.
dnevna doza ezoteriski meminja
Опуштено, све у служби шитс енд гиглс, да се намалуе кортизол левелс, да се ојачава имун систем!Не сум рекол дека сакам да го преземам,редот(никогаш не ми ни паднало на памет)
Муабетот беше околу тајните учења,ама мило ми е што се изнасмеавте
(иако не е дозволено смеење,треба сериозни да бидеме).
Мило ми е за книгата,ти посакувам
успешна промоција и добри критики.
Ова се цени да знаеш!Брат канализирај ги the old ones, напиши книга а хипе ќе ја употреби во редот, немој да заборавиш да употребиш зборови како thee, thou, thine и thy.