Езотерија, Окултизам - А. Кроули, П. Дунов, Д. Фортуне ...

• Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување
Член од
14 август 2006
Мислења
45.268
Поени од реакции
84.374
ОК Берик,баш ме интересира зошто сме тука дремеме на форуми :) еве ја мислев дека е за дружба,ама change my mind :)
Тука сме секој да каже тоа што мисли дека е многу јако, паметно, океј и да чека реакции од другите.
Понекој, некогаш, сака нешто практично да праша и евентално да добие одговор. Социјализацијата мислам дека е второстепена, его-трипањето е на прво место.

H

Hyperion VI

Гостин
Тука сме секој да каже тоа што мисли дека е многу јако, паметно, океј и да чека реакции од другите.
Понекој, некогаш, сака нешто практично да праша и евентално да добие одговор. Социјализацијата мислам дека е второстепена, его-трипањето е на прво место.
ОК,сепак ти си многу постар член на форумот од мене,па ќе го сфатам ова како укор и ќе внимавам во иднина.
Сепак извини за било какво индиректно реметење.

H

Hyperion VI

Гостин
Ја ти кажувам како мислам дека стојат работите на форумов у крајна линија, а ти како ќе го сфатиш е твое.
Добро те сфаќам,а и од почеток ми беше меѓу омилените ликови,така да прифаќам критика,колку и да поразлично ти делуваат моите објави.
Еве ветувам дека ќе се поправам.

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.932
Секој различно го поима форумот... треба да се зезате малку повеќе, па и со себе....

Пример фчера и се јавува роднина на златцето ми, (мојто златце е цела у тетоважи, со црвеа коса, ко свештеничка од лефт хенд ) да и каже да не медитира, оти тоа било сатанистичка работа, да одела да се молела у црква.

Мене незгодно ми стана.. дека ваквите толку ги бранам овде. :facepalm:

Љубоффф
:coffee:

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Секој различно го поима форумот... треба да се зезате малку повеќе, па и со себе....

Пример фчера и се јавува роднина на златцето ми, (мојто златце е цела у тетоважи, со црвеа коса, ко свештеничка од лефт хенд ) да и каже да не медитира, оти тоа било сатанистичка работа, да одела да се молела у црква.

Мене незгодно ми стана.. дека ваквите толку ги бранам овде. :facepalm:

Љубоффф
:coffee:
:pos: Morav....solzi mi potekoa od smeenje.

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.932
Ама не даваат тоа е брат,еве јас се помирив :(
Мора сериозност.
Вака нигде не стигаме.
Па ако сакаш да го преземеш ОТО можда и треба сериозно, ја па сериозно пишувам несериозна книга која сакам сериозно да ја сфатат за да ја купат, не за друго....

D

Drexel

Гостин
Па ако сакаш да го преземеш ОТО можда и треба сериозно, ја па сериозно пишувам несериозна книга која сакам сериозно да ја сфатат за да ја купат, не за друго....
Брат канализирај ги the old ones, напиши книга а хипе ќе ја употреби во редот, немој да заборавиш да употребиш зборови како thee, thou, thine и thy.

H

Hyperion VI

Гостин
Не сум рекол дека сакам да го преземам,редот(никогаш не ми ни паднало на памет)
Муабетот беше околу тајните учења,ама мило ми е што се изнасмеавте
(иако не е дозволено смеење,треба сериозни да бидеме).
Мило ми е за книгата,ти посакувам
успешна промоција и добри критики.

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.932
Не сум рекол дека сакам да го преземам,редот(никогаш не ми ни паднало на памет)
Муабетот беше околу тајните учења,ама мило ми е што се изнасмеавте
(иако не е дозволено смеење,треба сериозни да бидеме).
Мило ми е за книгата,ти посакувам
успешна промоција и добри критики.
Опуштено, све у служби шитс енд гиглс, да се намалуе кортизол левелс, да се ојачава имун систем!

Фала ти за книгата, дај и ти ко дрексел вакви типс, зборчињата ово оно....

Брат канализирај ги the old ones, напиши книга а хипе ќе ја употреби во редот, немој да заборавиш да употребиш зборови како thee, thou, thine и thy.
Ова се цени да знаеш!

Kajgana Shop

На врв Bottom