La Liga Santander 2016/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Титула се освојува со победи против малите екипи. Ништо страшно не е поразов за Атлетико, ако продолжат да си ги добиваат тие под 10тто место. Реал па баш со тие екипи се мачат. Само да не паднат у криза после ваков тежок пораз, а знае тоа често да им се деси. Топ сезона, ќе навивам за Чоло да освои, досадни се веќе Барса и Реал.

Јбг и ние еднаш да изгубиме оваа сезона :)
Ауууу кои лајна ги изедовте тука на темата,свака част наклон до земја :cuc: И тоа од членови кои мислев дека разбираат малку фудбал ај за Вокерот ќе сфатам, форсира,лечи комплекси, оваа сезона му е низ брдо ојдена, (уствари не само оваа) и единствена светла точка му е да се радува кога ќе киксни некој од Реал или Барса оти очигледно на неговата екипа шашма радување, ама другите :eek:

Атлетико изгуби заслужено денеска, не се видоја, измените на Чоло, леле мајко.
Еден пораз после не знам колку натпревари во Ла Лига и готово, не ги бива, слаби се, искомплексирани ку.иња со лопата да ги риниш.
За неупатените Атлетико е сеуште прв, три бода пред Реал и има натпревар помалце. Има време долга е нивата за орање.
@The Shadow Walker Знам дека форсаш ама добро да му се невиди како ти дава душа да се гибаш после сите дебакли на Барса ?
Кој стигна букаке ви направи во ЛШ, ве срамат, ве понижуваат, не постоите две години на ниедна мапа. Ние барем од Реал изгубивме, трикратен Европски првак, вас екипи како Кадиз топката ви ја кријат.
Дај малце чил и покажи респект спрема екипата шо е 12 бода пред вас :backa:

Јбг и ние еднаш да изгубиме оваа сезона :)
Ауууу кои лајна ги изедовте тука на темата,свака част наклон до земја :cuc: И тоа од членови кои мислев дека разбираат малку фудбал ај за Вокерот ќе сфатам, форсира,лечи комплекси, оваа сезона му е низ брдо ојдена, (уствари не само оваа) и единствена светла точка му е да се радува кога ќе киксни некој од Реал или Барса оти очигледно на неговата екипа шашма радување, ама другите :eek:

Атлетико изгуби заслужено денеска, не се видоја, измените на Чоло, леле мајко.
Еден пораз после не знам колку натпревари во Ла Лига и готово, не ги бива, слаби се, искомплексирани ку.иња со лопата да ги риниш.
За неупатените Атлетико е сеуште прв, три бода пред Реал и има натпревар помалце. Има време долга е нивата за орање.
@The Shadow Walker Знам дека форсаш ама добро да му се невиди како ти дава душа да се гибаш после сите дебакли на Барса ?
Кој стигна букаке ви направи во ЛШ, ве срамат, ве понижуваат, не постоите две години на ниедна мапа. Ние барем од Реал изгубивме, трикратен Европски првак, вас екипи како Кадиз топката ви ја кријат.
Дај малце чил и покажи респект спрема екипата шо е 12 бода пред вас :backa:
Таа екипа има 130 титули повеќе од вас освоено.Најдобра екипа во последните 20 години,тоа што сега се дешава е смена на генерации и секоја екипа мора низ тоа да помине.Пак и Реал и Барса ќе завршат пред вас џабе форсирање.

Koga se gleda fudbal nekolku natprevari od nekoj klub ovaa se slucuva vo edna sezona. Sekoj koj go e gledal Atletiko ovaa sezona barem 70% od natprevarite kje znae deka se mnogu podobri od lani.

Simeone klasika koga stanuva zbor za derbi natprevar. Atletiko neka si prodolzi onamu kade sto zanstana predhodniot vikend i kje nemaat problemi, niven e trofejot.

Горе долу од 17 утакмици сезонава на 12 не му бил денот на најдобриот Атлетико во историјата. Тоа е она што треба да се знае за историјата на Атлетико.

Koga se gleda fudbal nekolku natprevari od nekoj klub ovaa se slucuva vo edna sezona. Sekoj koj go e gledal Atletiko ovaa sezona barem 70% od natprevarite kje znae deka se mnogu podobri od lani.

Simeone klasika koga stanuva zbor za derbi natprevar. Atletiko neka si prodolzi onamu kade sto zanstana predhodniot vikend i kje nemaat problemi, niven e trofejot.

А имаше и еден Атлетико кои имаа имиџ на касапи пред едно 4 - 5 години и поради кои Анчелоти ја изгуби работата пошто врза серија од 4 - 5 утакмици без да ги победи во лигата. Реал беше далеку од брилијатен вчера, и пак со скромната игра и бавното градење успеа да победи пошто Атлетико им оставаа простор тоа да го направат. Тој Атлетико од пред 5 години почнуваше да притиска уште од противнички 16 рец, тогаш ретко можеше да се види играч на Реал со топка, а да не е удвоен. Тој Атлетико го елиминира еден Баерн, кои тогаш беа моќни како и сега, ако не и подобри. Иако овој Атлетико на хартија има повеќе алтернативи во нападот, тие алтернативи се невидливи. Што беше тоа од Суарез вчера (овој сериозно треба да размислува за пензија)? Па и Феликс, ништо не покажа буквално. Откога им влезе тој Лемар се раздвижи играта и почнаа да редат шанси.

Горе долу од 17 утакмици сезонава на 12 не му бил денот на најдобриот Атлетико во историјата. Тоа е она што треба да се знае за историјата на Атлетико.
Isto i treba da se znae deka se na prvo mesto na tabelata.

А имаше и еден Атлетико кои имаа имиџ на касапи пред едно 4 - 5 години и поради кои Анчелоти ја изгуби работата пошто врза серија од 4 - 5 утакмици без да ги победи во лигата. Реал беше далеку од брилијатен вчера, и пак со скромната игра и бавното градење успеа да победи пошто Атлетико им оставаа простор тоа да го направат. Тој Атлетико од пред 5 години почнуваше да притиска уште од противнички 16 рец, тогаш ретко можеше да се види играч на Реал со топка, а да не е удвоен. Тој Атлетико го елиминира еден Баерн, кои тогаш беа моќни како и сега, ако не и подобри. Иако овој Атлетико на хартија има повеќе алтернативи во нападот, тие алтернативи се невидливи. Што беше тоа од Суарез вчера (овој сериозно треба да размислува за пензија)? Па и Феликс, ништо не покажа буквално. Откога им влезе тој Лемар се раздвижи играта и почнаа да редат шанси.
Znaci ako si uvidel na pocetokot od mojot post kje si videl deka pravam sporedba so lanskiot Atletiko, a ne onoj koj ti mi go spomnuvas pred 4 ili 5 godini.

A za klupata na Atletiko neznam sto da ti kazam, koga i da vlegoa od klupa igracite najcesto imaa pozitiven efekt na nivnata igra, so isklucok na vcera.

I zatoa se navrakjame na muabetot deka premallu ste go gledale Atletiko ovaa sezona i vadete zakluchoci od 2 ili 3 natprevari i si pravite opsta slika.

Прво место после 12 кола. Уште еден историски успех, сличен на Леванте на времето.
Samo sto Levante go nema kvalitetot od vremeto na Atletiko.

Ps. Realovci sto se zapalivte, do pred 14 casa ja predadovte titulata na Atletiko, od kade sega vakvi negativni raboti za Atletiko. Najgolemi sansi imaat,vi se dopagjalo toa ili ne.
Автоматски споено мислење:

Ако со вакви Реал и Барса Атлетико пак не успеат да бидат први треба колективно харикири да си направат на Ванда.
Нема шанси тоа да се случи, доста се мотивирни играат одлично и имаат широка клупа.
Симеоне има играч за секоја тактика што ќе ја намести дали со четири или тројца одпозади не се осеќа празнина пак се компактни.
Фали еднаш у лигава да земе тим ко Лестер у ПЛ што направи. Ама и Атлетико ко за промена не ќе биде лошо.
Како прво Атлетико гол треба да прими за да изгуби утакмица :D на 9 меча 2 гола примени...
Уште е рано, ќе има подеми и падови. Ама не гледам како би заредиле Барса и Реал годинава 10 утакмици по ред победи за да анулираат минусов и плус да направат разлика.
Ако остане разликава до полусезона, 9 разлика од Барса и Реал, сигурен сум дека Атлетико освојува.
A?

Последно уредено:
Абе нема една недела кај шо серевте тука за Зидан, го бркавте, стари биле играчите на Реал, истрошени, заситени, вие бевте тие шо му ја дадовте титулата на Чоло 12 коло не јас за сега после еден натпревар да јадите лајна тука дека не ги бива.

Сега кога ќе киксни Реал со екипа од рангот на Алавес пак ќе ве снема во пештерата, па после пак ќе се појавите и така до Мај.

Овај феномен само кај фанови Реал Барса го има, рака на срце има исклучоци.

Ваууууу изгубиле 2:0 од Реал Мадрид, замисли бе Реал Мадрид ги изроминира еј, Реал и тоа на домашен терен, како можеше, прогнозите ви се комедија божем од Кадиз изгубивме па шо го паднавте форумот.
Еден Ливерпул беше издоминиран од Астон Вила и јаде 7 парчиња.

Реал е во форма, имаа четири тешки натпревари и сите четири ги добија ( Севиља, Интер, Менхенгладбах и Атлетико. Мене воопшто не ме чуди оној резултат од вчера. Ако сакаа да останат во трка за титула не смееа да испуштат бодови синоќа, ме чуди пристапот на натпреварот од Чоло и измените кои ги направи, ама нејсе бидна
Автоматски споено мислење:

Таа екипа има 130 титули повеќе од вас освоено.Најдобра екипа во последните 20 години,тоа што сега се дешава е смена на генерации и секоја екипа мора низ тоа да помине.Пак и Реал и Барса ќе завршат пред вас џабе форсирање.
Ме боли пи.ката мене дека таа екипа има има 130 титули повеќе реално :) Јас за сегашноста зборувам, и дедо ми на времето имал 100 женски ама сега е Света Недела

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom