Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Е овие Атлетико значи..па за три дена може да се комплетира трансферот,ама коа се педерска екипа...

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Рибери: Никогаш не кажав дека сакам да заминам во Реал Мадрид Францускиот интернационалец, Франк Рибери вели дека никогаш не посакал да замине од Беарн Минхен и индицира останување на Алианц Арената
Поранешниот играч на Олимпик Марсеј проговори за неговата ситуација и вели дека тој никогаш не побарал да замине од Баерн Минхен. Тој исто така додава дека не е само Реал Мадрид заинтересиран за неговите услуги но индицира дека ќе остане на Алианц Арената.
“Никогаш не кажав дека сакам да одам во Реал Мадрид.” – рече Рибери за Telefoot на TF1.
“Доколку сакава да заминам ќе го соопштев тоа. Она што ми пречи најмногу е тоа што јас никогаш не говорев ништо.”
“Сега на можам да ги сопрам клубовите да доставуваат понуди. Покрај тоа, Реал не е единствениот клуб.”
“Тука исто така се и Барселона, Мачестер Јунајтед и Челзи. Она што јас можам да го кажам е дека сеуште сум дел од Баерн.”
“Вратата е навистина затворена. Моите лидери посакуваат да останам.”
Последните шпекулации околу иднината на Франк Рибери говорат дека Челзи е подготвен да одвои 30 милиони фунти (35 милиони евра) како и услугите на Жозе Босингва, кој е приоритет на Баварците за овој трансфер пазар.
Тешко е за верување дека Баерн ќе се сложи на еден ваков транфер бидејќи тие веќе одбија 80 милиони евра од Реал Мадрид и посакуваат над 100 милиони евра за услугите на Французинот.

Ват да фак бе, овие од управата нормални ли се? :nesvest:

Е овие Атлетико значи..па за три дена може да се комплетира трансферот,ама коа се педерска екипа...
Значи и ние сме (по)педерска екипа зошто не го дадовме Тери на Сити:toe:

Секој клуб има право да си го задржи најдобриот (еден од најдобрите играчи) или било кој друг, така да овде нема ништо педерско.
Педерско би имало доколку е проблем за 1-2 милиони...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Кој и сака да е,да дојде во челзи,босингва не треба да се даде:nenene:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Не вреди да се дај Босингва ....најдобар поединец ни е...:toe:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Не вреди да се дај Босингва ....најдобар поединец ни е...:toe:
Да,да многу е добар и во одбрана,а и може да нафрла и добри топки во шеснаесетникот:back:

Многу добар потег направивме кога го земавме од порто

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Аман,нека си оди Карваљо...цело лето шпекулации...во Интер..во Рома...:tapp:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Иванович е добар ама ако е решен Босингва да си оди би требало и Рибери да се вклучи во понудата..:toe:

В

Вори

Гостин
Значи да го купиме Агуеро,шансите ни се ептен мали.До среда навечер треба да се заврши трансферот,ако заигра Агуеро за Мадрид против грците во среда,тогаш џабе ни е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom