Ipsissimus
P.I.
- Член од
- 23 јули 2010
- Мислења
- 15.582
- Поени од реакции
- 12.949
Никогаш и за ништо во животов не сум се улизувал ниту понижувал, ама баш за ништо.Тоа беше,АКО?
препрочитај,
а гледаш дека тебе во подобрата категорија те ставив
Никогаш и за ништо во животов не сум се улизувал ниту понижувал, ама баш за ништо.Тоа беше,АКО?
препрочитај,
а гледаш дека тебе во подобрата категорија те ставив
Абе "Понизник" е нов збор,ја денес го внесов во мкд. дигитален речникНикогаш и за ништо во животов не сум се улизувал ниту понижувал, ама баш за ништо.
Ako ne e problem da kazes kolku stari, i od kaj znaes deka se stari?а како што ти напомнав,ова се многу стари учења едноставно не можат така да се достават јавно.
Ради тоа ми е заветот на чување,
што ќе си го пазам до смрт.
Неам појма,ама мене ми се доверени,Ako ne e problem da kazes kolku stari, i od kaj znaes deka se stari?
Кога станува збор за зборови, Баш ме интересира кој е заслужен за воведување на зборот “Магика” во македонскиот вокабулар, оти можеби грешам но знам дека не постои само со К. И е обид да се преведе Magick што е суперфицијална дистинкција од англискиот Magic - Технички прашања кои ме мачатАбе "Понизник" е нов збор,ја денес го внесов во мкд. дигитален речник
Magick e и на "вашки",по КроулиКога станува збор за зборови, Баш ме интересира кој е заслужен за воведување на зборот “Магика” во македонскиот вокабулар, оти можеби грешам но знам дека не постои само со К. И е обид да се преведе Magick што е суперфицијална дистинкција од англискиот Magic - Технички прашања кои ме мачат
Секако дека е сечено-лепено. Кроули не измислил топла вода.Неам појма,ама мене ми се доверени,
отприлика Атлантида или порано не знам.
Само пак ќе напомнам дека О.Т.О. е компилација од постари учења,малку подизменета од Кроули
Мн си лизгав со одговорите брат, се чини како да не си го напуштил редотMagick e и на "вашки",по Кроули
Не бе јас сум од етички guild,да ги провоцирам членовите,нарочно,Мн си лизгав со одговорите брат, се чини како да не си го напуштил редот
Да ама они старите учења ги користат за да добијат нови инструкции....така барем сум ги разбрал. Така да она со Аиваз им е ваљда темел на ОТО.Секако дека е сечено-лепено. Кроули не измислил топла вода.
Тоа со заветите и тајните знаења ми е мн. кринџ џедајски маневар.
Ама нек си играат и ларпаат деца.
Темелот не се ништи,може само да се допуниДа ама они старите учења ги користат за да добијат нови инструкции....така барем сум ги разбрал. Така да она со Аиваз им е ваљда темел на ОТО.
У смисла на она со еоните, ново коло нова среча, или нов еон нови правила...на тоа мислев. Иначе ја сум тотален лаик, го прашував Хепта 10 год. да ми каже нешто ама одолеа на сите предизвици....односно qr го заболеТемелот не се ништи,може само да се допуни
А таман планирав да си посетам најблиска христијанска црква,
пак ме навлековте на окултизам
Во други зборови не си мрднал од мртва точка? Ти па критики на администрација нема никаде да те одведат, Поигрување со астралниот и овој-земскиот магичен motherboard на редот е тоа дава интересни и шарени резултати. Но зошто би го правел ова ОТО какво такво бар мене ми изгледа природно, напротив пример скиентолозите кои кога ќе ги погледнеш во очи третиот сенс ми вели дека нешто им фали во главатаНе бе јас сум од етички guild,да ги провоцирам членовите,нарочно,
за да видам кој колку е верен на редот
Друже јас сум си само комплетенВо други зборови не си мрднал од мртва точка? Ти па критики на администрација нема никаде да те одведат, Поигрување со астралниот и овој-земскиот магичен motherboard на редот е тоа дава интересни и шарени резултати. Но зошто би го правел ова ОТО какво такво бар мене ми изгледа природно, напротив пример скиентолозоте кои кога ќе ги погледнеш во очи третиот сенс ми вели дека нешто им фали во главата мож и тропам
ZenДруже јас сум си само комплетен
"Човек на Земјата".
Не ме интересира твојот прогрес