Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Смртни случаи подобро не кажувајВо последните 24 часа се направени 1470 тестирања, а регистрирани се 504 нови случаи на ковид-19
Na kanal 5.Пановски колку убај работи кажува на тв 24, пуштете слушајте го, околу вакцините и ширењето вести поврзани со нив.
Да канал 5, не приметив убаво.Na kanal 5.
Pa ne kazuva nisto novo ....Да канал 5, не приметив убаво.
Како и да е растура човекот, мора да се признае.
Во последните 24 часа се направени 1470 тестирања, а регистрирани се 504 нови случаи на ковид-19
..а како„ растури“ после посетата на клиниките како се третираат пациентите со и колкава терапија? до тогаш укажа за енормно беспотребна примена на многу лекови, за да после посетата заедно со министерот каже дека све е во ред ?!Да канал 5, не приметив убаво.
Како и да е растура човекот, мора да се признае.
Па вторник беше неработен...Многу малце за среда, кај е објавено ?
Најдов
![]()
Во последните 24 часа починати 46 лица од ковид-19
Во последните 24 часа се направени 1470 тестирања, а регистрирани се 504 нови случаи со Ковид-19 во: Скопје-174, Куманово-15, Дебар-21, Штип-18, Прилеп-36, Тетово-47, Струга-1, Велес-31, Битола-8, Охрид-19, Кавадарци-26, Гостивар-27, Гевгелија-15, Струмица-12, Крива Паланка-5, Радовиш-7...www.mkd.mk
Готово! Помина пикот. Бројот на заразени рапидно се намалува.Во последните 24 часа се направени 1470 тестирања, а регистрирани се 504 нови случаи на ковид-19
... не е овде тоа подтема, ќе си го мериме во економија подфорумот!Можеш ова подетално да го образложиш?
Според НБРМ. 0,5 во прв квартал, 1,7 во втор и 1,9 во трет. Има на нивниот сајт ексел документче со овие и милијарда други податоци... според кого, да споделеше?
Не го слушнав за тоа, околу вакцините кажа убав муабет, исто така и за оние сорос теории за истребување на населението, за непотребното препишување на сумамед итн...а како„ растури“ после посетата на клиниките како се третираат пациентите со и колкава терапија? до тогаш укажа за енормно беспотребна примена на многу лекови, за да после посетата заедно со министерот каже дека све е во ред ?!![]()
ако е добро пренесено од ФДА, 2-ца доброволци починале од вакцина а 4-ца од плацебо ????????..ајде доктори кажете, доброволците дали знаат што примиле, вакцина или плацебо
да не умираат на нервна база, од страв ????
Еве и линк од документот. Инаку ФДА ќе одлучува во четврток мислам дали да ја одобри вакцината на Фајзер. Сакате да се кладиме дека нема да ја забранат?
Според Американската администрација за храна и лекови (ФДА) ниту еден смртен случај не е директно поврзан со примањето вакцина. Не постојат докази за тоа.
Едуцирајте се од проверени извори.
Јас зборам конкретно за ширење на лажна вест, не ги осудувам оние кои се со спротивен став или оние против вакцини.Новинарот се уклучи лајв и пафта со листот со некои наводно нус појави а тие уствари не биле нус појави кај тестираниве туку листа која ќе ја испитува агенцијата за храна и лекови, потенцијални нус појави кои можат да се јават при секоја вакцина.
Лажна вест може да е дека вечер има баба Рога, или не излегувај вечер, може да те земат цигани. Порано и јас сум верувал на вакви ствари, сега сум повозрасен, и не верувам, исто и во дедо мраз.Јас зборам конкретно за ширење на лажна вест, не ги осудувам оние кои се со спротивен став или оние против вакцини.
Новинарот се уклучи лајв и пафта со листот со некои наводно нус појави а тие уствари не биле нус појави кај тестираниве туку листа која ќе ја испитува агенцијата за храна и лекови, потенцијални нус појави кои можат да се јават при секоја вакцина.