Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брееј, ова Челзи изгледа ко сигурица, фала што сподели, може и 0до2 да го играм ова ако ова е квота за 0-3.....Dynamo Kiev V Ferencvarosi 1 @ 1.80
Chelsea V Krasnodar Under 3.5 @ 1.72
3.10 заедно на бет365
Ќе ми заблагодарите друг пат.
Ќе се истурат од голови,во меч каде ни на едниот ни на другиот му треба бодови ќе билдаат статистики играчитеБрееј, ова Челзи изгледа ко сигурица, фала што сподели, може и 0до2 да го играм ова ако ова е квота за 0-3.....
Кепа ќе брани, just sayingЧелзи да тепа без примен гол 2.20, ако излезат со колку толку океј тим.
Не е битна толку одбраната ако ѓи промашуваат шутевите..Khimki lokum bese 163.5+, bez odbrana igraat ovie.
Не е битна толку одбраната ако ѓи промашуваат шутевите..
Еве Шилдс има 100% учинок на полувреме со 18поени а границата му беше 11.5![]()
Ќе се истурат од голови,во меч каде ни на едниот ни на другиот му треба бодови ќе билдаат статистики играчите
Автоматски споено мислење:
Кепа ќе брани, just saying![]()
Дортмунд веќе се пласирани и полабаво ќе играат, нормално под полабаво мислам дека нема да постои одбрана и ќе отиде се на напад.
Ниту видов дека ти го пиша постот, инаку имаш тип од мене неколку страни наназад.Ти играш спортска или чисто вака да дадеш твоја стручна анализа?
Ако имаш некој тип пиши го, а не контра да идеш на се што ќе пишам.
Автоматски споено мислење:
Дортмунд се без пола тим, а и им требаат бодови за прво место, јас ја пишав 0-3 заедно со моите два типа.
Не се Лајпциг за потценување, ептен неизвесен натпревар, јас 1-1 3 плус ја шибнав онакаДортмунд GG
Ѓубре 2
Јунајтед 2
Севиља Т2
Дортмунд веќе се пласирани и полабаво ќе играат, нормално под полабаво мислам дека нема да постои одбрана и ќе отиде се на напад.
Ѓубре се наапани за реванш, башка Роки ќе се возбуди на Камп Ноу и ќе сака еднаш да се раздере СИИИИИИИИУ.
Јунајтед мора да победат, единствен начин зашто не би победиле е ако сакаат да го кикнат Оле, што мислам дека не планираат да го саботираат.
Рен не постојат.
Ниту видов дека ти го пиша постот, инаку имаш тип од мене неколку страни наназад.
Ако пишиме предвреме одиме контра, ако пишиме од после генерали после војна, крајот не ви се наоѓа.
Нели е за то темата да споделиш дискусија, совет.
Твое право е дали ќе послушаш или ќе изиграш како шо сакаш